Farsa (4) Od 27 godzin brak Internetu dla mieszkańcĂłw Kowale. Brak informacji o... Zbiorowy Złodzieje interentu!!!!!!! (4) Internet z tej firmy w ogóle nie działa. Brak jakiegokolwiek kontaktu z... Ola TRAGEDIA (3) Jako, że na moim osiedlu niestety nie ma innej możliwości, niż internet... Adrian
Jakość internetu od firmy jarsat (5) Generalnie jakość internetu od tego dostawcy nie jest aż tak strasznie zła... polak z polski Beznadziejny Internet (2) Witam. niestety jestem posiadaczem internetu od firmy jarsat i przestrzegam... nieszczęśliwy abonent uwaga to oszusci i naciagacze (21) INTERNET to porażka , nie otrzymacie takiej prędkości za jaka będziecie... Janina jarsat (1) długi za abonament zostały przekazane kancelarii prawniczej z Wrocławia. Ale... rym cym cym ABSOLUTNIE NIE POLECAM (2) ciągła awaryjność z dostawą internetu, gdy już był - prędkość ślimacza. po... marcin Nie polecam (2) Duża awaryjność, komentarze mówią same za siebie, nie polecam. Dominik NIE PODPISUJCIE UMOWY Z JARSAT (35) W zeszłym roku podpisałem z naciągaczami umowę na 1 rok. Po roku stwierdziłem... Sebastian paranoja (1) Jaka firma tacy pracownicy. Od 5 listopada 2014 roku nie mam... Zdzisław Garsztka Kodowanie kanalow (4) Wczoraj 22.09. 2014 r o godz. 22ej zostały zakodowane prawie wszystkie kanały... Małgorzata Pseudo-Internet (2) Tragedia, ciągłe awarie, niska prędkość, łącze niestabilne, problemy z... Szczęśliwy abonent Jarsatu Najgorszy dostawca jakiego znam (2) Miałem internet od 3 różnych dostawców, w różnych częściach Trójmiasta. Sieć... k. polecam (3) zakupilem od nich komplet uslug. jakosc hd wyrywa siedzenia. transfery na dc... Łukasz awaryjność i obsługa (2) Częstotliwość awaryjności numer jeden w Polsce!!! Żenada od ponad doby nie... Emilia Robią z człowieka idiotę !!!!!! (8) Witam, do tej pory od wielu lat nie miałem zastrzeżeń do firmy i jej... maniek Ostrzegam przed firmą Jarsat! (6) Zdecydowanie i odradzam operatora Jarsat. Ostrzegam wręcz przed nimi. Mój... Andrzej Jarsat to syf (1) Posiadam dwóch dostawców pod moim adresem. Prowadzę działalność gospodarczą i... zulugula firma dno (2) Zero poszanowania dla kilenta! Skladajac reklamacje dostalam odpowiedz, ze w... Monika