Zależy gdzie, ale na Oruni jest technicznie dobrze. (1) Przestoje rzadkie i krótkie po zgłoszeniu (maks 2 w miesiącu). Za to czas... Robert dekoder (4) Czy taki dekoder ( Tuner DVB-C HD SYNAPS CHD-3100 CICX PVR ) będzie odbierał... mared Jarsat-BOK (1) Witam, zapraszamy do zapoznania się z ofertą firmy JARSAT, i szczegółowego... Jarsat-BOK zglosproblem @ jars
Rok bez problemow teraz tragedia!!! Ujescisko (4) Co wiekszy deszczyk internetu nie ma, jak w weekend cos padnie to trzeba... Łukasz PORAŻKA !!! (1) Internet pakiet 30 mb dzień/noc ! Prędkość jakby miał pakiet 1mb !!! Płace za... rozczarowany Jest OK! (2) Na moim osiedlu najpierw zaczął ATUT później ktoś tam po drodze i teraz... Agnieszka UWAGA MEGA OSZUŚCI (2) Witamy, Firma Jarsat ma nieprofesjonalnych pracowników,którzy nie potrafią... I&M Beznadzieja totalna KATEGORYCZNIE ODRADZAM (1) To co się ostatnio dzieje to paranoja 2 dzień technicy nic nie robią ciągle... Jovi unikać jak ognia! (1) Internetu więcej nie ma niż jest! W weekendy internetu nie ma w ogóle i nie... michał fuszerka JARSAT (2) Czegoś takiego nawet za komuny nie robili. Monter nie zainstalował kabla... MAREK suchanino (2) Żenada lepszy już na Długiej i nawet darmowy suchanino telewiza (2) praktycznie kilka razy dziennie dekoder hd zawiesza sie informuje sygnał... wojciech ciągłe przerwy w nadawaniu (2) nie ma dnia zeby nie było jakiejś awarii albo brak sygnału albo program... nika sygnal dvb (2) od dzisiaj zanikl sygnal dvb/ z abonamentu zwuklego,/w kablu,bez dekodera... savage bardzo słabo (1) Zamówiłem montaż kablówki wraz z internetem piątek na godz. 17.00 + tel od... kuba beznadzieja (2) beznadzieja Od kiedy Jarstad przejął Attu, beznadzieja. Miedzy tym co... Maja Jarsat po przejęciu Media3 (3) Media3 było w miare ok dawało radę. Teraz Jarsat jakość kanałów HD bez zmian... jeszcze klient Jarsat KLIENT 48601 (1) Po przeczytaniu opinii negatywnych jestem w szoku. Jestem klientem od 2,5... mraj Awarie... (2) Brak jakiejkolwiek osoby nadzorującej pracę sieci od piątku do poniedziałku... morena BAGNO!! (1) Nie polecam nawet największemu wrogowi!!! To jakiś kompletny bajzel.Jesli... nabita w butelke