Kiepska jakosc (5) Kiepska jakosc swiadczonych uslug - przychodzi niedziela i nie da sie... LS .... (2) Podają że masz zadłużenie kwota z kosmosu i płać bo do sądu!!! Telefonów nie... Zofia największa ignorancja z jaką miałem do czynienia (2) Nie sądziłem, że kiedykolwiek spotkam się z tak ogromną ignorancją. Przez 2... pl
... (4) Witam, klientem Jarsatu zostałam tylko dlatego, że w moim bloku nie było... Kaha straszą windykatorem za 200zl, śmiech na sali (2) Witam, z Jarsatem miałem podpisana umowę na rok (chodzi o sam internet 55zl)w... Eryk Tragedia nie polecam !!! (2) Po tygodniowym oczekiwaniu na naprawe połączenia internetowego otrzymalismy... Adam nieposzanowanie klienta (2) od momentu zgłoszenia awarii minal tydzień zanim skontaktowal się ze mna... Monika niesłuszne wezwanie do zapłaty po raz drugi (2) dlaczego nikt nie odbiera od państwa telefonu jestem inwalidą i nie stać mnie... teresa bielecka stado baranow (2) Niedouczony technik przyszedl zwiekszyc predkość internetu, a konkretnie... slka krys - opinia (1) Internet bardzo szybki i stabilny (przynajmniej na Ujeścisku - SM Szadółki)... krys NAJGORSZA FIRMA !!! OSTRZEGAM ! (2) Od 2 tygodni próbuję dodzwonić się do działu technicznego i nikt nie odbiera.... Klient Jarsat najgorsza telewizja (4) Posiadam jarsat tv, jest wielkim jednym syfem ze tak napisze, w wekendy... elka DRAMAT! (2) Klientami Jarsatu byliśmy 7 lat. Ostatnio postanowiliśmy zmienić telewizję... Ag Wykorzystują klienta (2) Po pierwsze są tzw. legalnymi oszustami, gdyż wykorzystują kruczki prawne.... Scoldfield Awarie (2) Awarie, awarie, awarie. Tak wygląda w ostatnich dniach mój dostęp do... emha Nie polecam (2) Przerwy w dostępie do Internetu - te krótkotrwałe dość często, kilku lub... Tomek ... (5) Odradzam najgorszy operator jaki moze byc przez zwarcie w ich skrzynce... Dominik Chcesz mieć kłopot !! Podpisz umowę z Jarsatem !!! (2) Robią z ludzi baranów i idiotów, leprze programy kodują pomimo opłacanego... e2rd Edward systematyczny brak internetu (4) Systematycznie brak internetu i pracownicy nic nie robią ,nic nie wiedzą... wkurzona klientka Umowa (1) Jakoś usługi jest ok ale niestety trzeba pilnować się umowy. W kraju zwanym... chojrak