Nie polecam! (4) Nie polecam! Ciągłe awarie i zdzieranie z ludzi jak tylko można. Gosia Nie polecam (1) Obsługa jest na prawdę kiepska, w trakcie rozmowy z konsultantem w BOK... Tarur oszustwo! (8) Korzystałem z usług (nadal są podłączone w lokalu) w wynajmowanym lokalu,... okradziony przez jarsat
Potwierdzam, że Jarsat to naciągacze i oszuści. (3) Przestrzegam przed tą firmą, uważajcie na okresy wypowiedzeń. Korzystam z... Pomsta (...) (1) Rok temu podpisaliśmy z mężem umowę na okres 1 roku to było dokładnie 24... basia Ziemiński (2) pozwalacie mojemu tacie na wyłączeniu tego zamiast tłumaczyć starszemu panu... Ziemiński Jan Problemy i niemiła obsługa (2) Problemy z działaniem telefonu i czasami internetu. Faktury niby wysyłane... Alicja Zdecydowanie odradzam (1) Kiełpinek. Podłączenie internetu nieudane, w końcu podłączyłem sam. Częste... Rafał (...) (1) ja po wiecznym braku internetu zwłaszcza w godzinach wieczornych i... Justyna Chcesz mnieć problem ? Podpisz umowę z jarsat'em (1) odradzam! złodzieje i oszuści!!! wyprowadziłem się w październiku z... były_klient pytanie (7) Czy firma po złożeniu wypowiedzenia umowy, proponuje lepsze warunki kfiatu Jarsat super operator (3) Od pewnego czasu jestem w posiadaniu internetu Jarsat. Jestem mile zaskoczony. Tomek Sp....o sie wszystko (2) Wypowiadałam się już wcześniej i napisałam że Jarsat jest super.......i wtedy... mraj Nie rozumiem narzekań innych (3) Jestem użytkownikiem internetu od niedawna, ale jak do tej pory nie miałem... Krystian TV i Internet (1) korzystałem z Jarsatu ponad 3 lata i nigdy nie było problemu. Teraz akurat... z Moreny Pracownik Jarsatu bez kultury (1) Pracownik Jarsatu zakładający internet w domu okazał się prostakiem, bez... zdegustowana nie polecam - no bo i jak ? (1) nie potrafię już zliczyć ile razy dzwoniłem do jarsatu - naturalnie obsługa... ufff - cierpliwy klient zdecydowanie gorzej niż konkurencja (1) Dostałem nagrywarkę od firmy Jarsat. Problem polega w tym że ani razu nie... Marcin Najgorszy operator!!! (1) zdecydowanie wszystkim odradzam!!! Wieczne awarie i przerwy w dostawie... Marcin żenada nic wiecej ...oszuści ...pracownicy niekompetentni!!!!! (1) brak słów na te firmę... bez żadnego informowania w piątek został odłączony... krzysiek