Kowale i jarsat - kompletny syf ! (1) ta firma to totalny syf. Sieć działa w kratkę i do tego strasznie... Blond Zuzanna Nie polecam. (1) Bardzo awaryjne i nie wydajne łącze. Długi czas reakcji od zgłoszenia do... Jacekg masakra (1) ta firma lecxi sobie w kulki dzonic i glaszac awarie po tygodniu uzytkowania... misia
Tragedia (1) Kompletny brak zainteresowania klientem! Nikt nie potrafi/nie chce... M. NIE POLECAM SAME PROBLEMY, TA FIRMA STRASZY KOMORNIKIEM I... (1) PEŁNE ROZCZAROWANIE, OBSŁUGA NIEMIŁA INTERNET PRAKTYCZNE NIE DZIAŁA , MAM... JOLA na Ujeścisku działa idealnie (1) mam internet ponad pół roku. w tym czasie miałem jeden problem, który dało... AdamC Tragedia... (1) mam od nich tv cyfrową i zwykłą. TV cyfrowa: bardzo często - braki sygnału,... sati TRAGEDIA (1) NET CIAGLE SIE WIESZA!! MASAKRA!! NIE POLECAM!! CIAGLE PROBLEMY TECHNICZNE! SOWA Kiepscy... :/ (1) Firma Jarsat przejęła firmę z której usług korzystałam. Tragedia. Kiepska... klientka Jak na warunki rynkowe to zenada (1) Mialem lokalnego providera (blokowego) i przez 4 lata - 3 awarie niezalezne... Kris Awaryjna (1) Kiepska osługa i net często "wisi". cierpliwy tragedia!!! (1) beznadziejny dostep do neta a własciwie brak dostepu! szukam innego dostawce... MOLLY Narzekac zawsze mozna. (1) No tak w poprzednich firmach zawsze byl internet i nie bylo przerw........ Michal TV - Internet - Telefon (3) Sygnał TV o średniej jakości, oferta dobra, cena przystępna. Pozostałe usługi... zuth Paskudna firma (1) Firma Jarsat przejęła usługę dostępu do internetu od firmy Pentex i od tego... miettas karbed1919 - opinia (1) Mój dotychczasowy dostawca sprzedał siec jarsatowi, i to był błąd nigdy nie... karbed1919 Roman - opinia (1) słaby a w zasadzie niemożliwy kontakt z działem obsługi klienta, utrudniony... Roman internet (1) internet dziala jak krew z nosa,strony otwieraja sie bardzo wolno,ciagle... Beata Jest Dobrze (1) Transfer ok... Serwis też ok ... ceny w normie, dużo na dc++ widać Piotrek nie jest źle ,ale (1) Firma jako firma widać,że sie starają czasami jaest lepiej a czasami nie... Jarek