Jakosc miesa i wedlin w Bojanie

jaka jest jakosc miesa i wedlin w Bojanie ?
czy ktos tez juz mial problemy?

http://pieniadze.fakt.pl/To-mozna-znalezc-w-szynce-z-padliny,artykuly,205604,1.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jakosc miesa i wedlin w Bojanie

jeszcze jeden link

http://pieniadze.fakt.pl/Nocami-przerabiali-padline-Tak-przerabiali-mieso-z-padliny,artykuly,205601,1.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

teraz wszędzie jakość mięsa i wędlin daje wiele do życzenia. jak chce się mieć dobre mięcho to trzeba samemu robić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

proponuje jesć kurczaki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

to ciekawsze niz Buzan

http://www.fakt.pl/Piotr-M-wlasciciel-ubojni-w-Roslawowicach-ukryl-przed-sledczymi-90-ton-miesa-jest-podejrzany-o-oszustwo-a-nadal-znajduje-sie-na-wolnosci-,artykuly,206200,1.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawa rozejdzie się po kościach tak samo jak ta z solą.A co tam ludzie.Niech jedzą byle co.Ważne ,że ktoś ma z tego kasę i przez to jest nietykalny.POlska to chory kraj!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

~JP ma racje-chory kraj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mięso zawsze świeże w Bojanie. Nie można narzekać.
A co do wędlin to nie mam zdania, gdyż nie kupuję wędlin od X czasu... Chemia, sztuczny smak, a po 2 dniach to pies nawet nie chce jeść. Wolę kupić kawałek mięsa i samemu upiec do chlebka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ha ha ha zawsze świeże?? to chyba o jakimś innym Bojanie mówisz:)
w każdym z naszych sklepów co najmniej raz trafiłam na NIE świeże mięso..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

~mieszkanka czy znasz coś takiego jak reklamacja? no tak lepiej na forum pisać i poczuć się ważnym... Ja osobiście uważam co do jakości jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wyobraź sobie,ze wiem co to jest reklamacja. I gdy odpowiedni wcześnie zauważyłam ze mięso jest nie świeże to wracałam z nim do sklepu. Ale ekspedientki to sobie nic z tego nie robią,nawet przepraszam nie powiedzą. Nie mówiąc o tym, ze powinny zwrócić pieniądze . Ale co im tam, dlatego własnie napisałam swoja opinie tutaj. Może to ich obudzi..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIestety jakoś mięsa u Pana S. daje wiele do życznie - oczywiście jest i świeże mięso ale często i nieświeże. Miłe ekspedientki mówią , że tego nie polecają i to jednynie jest w tym dobre, chociaż dla mnie takie wędiny i mięso nie powinny mieć racji bytu w sklepie,
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...