Jakość ponad formą ! ! !
"Nauka na zasadach partnerstwa" - oto motto szkoły realizowane w 101%. U Pani Justynki zawsze można zaparzyć kawę ze free. Na przerwach, długimi korytarzami snują się profesorowie, z którymi można się zaczepić i pokusić s o dyskusję, której to sedno nierzadko przenosi się na salę wykładową. Paweł Wyborski...jeden z wielu wspaniałych belfrów, elastyczny w poruszanej tematyce, kompetentny i skromny. Szkołę wspominam w samych superlatywach i proszę nie posądzać mnie o koloryzowanie ściśle związane z upływającym czasem. O nie!. Bowiem czas jeszcze nie upłynął. Zamierzam starać się o podjecie fakultetów podyplomowych, których szeroka gama kusi głodomora wiedzy. Przez ponad pięć lat dojeżdżałem na zajęcia prowadzone na tej Wspaniałej uczelni ponad 120 km (w jedną stronę)!!! Co druga sobota i niedziela w tygodniu... poświęcona na zjazdy..i powiem więcej - robiłem to z wielką przyjemnością. Budynek? - jak budynek. To gdzieś klamka uszkodzona, to ściana pomalowana flamastrem. Nie sądzę, żeby dokonało tego Szanowne Grono Pedagogiczne, które to z mojego wygodnego fotela mam zaszczyt teraz pozdrowić. Zaprawdę nie cztery ściany czynią atmosferę domu. A własnie tam czułem się jak wśród rodziny.