Ania - ocena (1) pedagogika bardzo przydatna.atmosfera niezwykle sympatyczna.Polecam Ania Ola - ocena (1) bardzo dobry poziom. ciekawe zajęcia Ola :) (5) szkola przyjazna dla studentow, przystepne ceny i dobrze wyszkolona kadra,... Kasia
polecam (1) Super uczelnia ;) jeszcze tam wrócę;) magdajab opinia (1) Polecam tę szkolę, jak ktoś chce się nauczyć to wykładowcy posiadają wiedzę i... Jerzy POLECAM (1) Na tej uczelni panuje bardzo przyjazna atmosfera! Wykładowcy są bardzo... Misia OBECNY STUDENT (2) Obecnie studiuję na WSSE. Zgadza się, że organizacja trochę kuleje ale... Michał spoko uczenia (1) atmosfera rodzinna i spokojna. WIK Super klimat (1) Nowe otwarcie z nowym rektorem i aż się chce studiować . Oby tak dalej. student Kuba (1) Jestem bardzo niezadowolony z poziomu nauczania w tej uczeni, nikomu jej nie... Kuba Polecam! (2) Studiuję na tej uczelni i jestem bardzo zadowolona. Wykłady ciekawe,... Anna S. fajna szczególnie, że jest rekrutacja luty-marzec (1) kadra bardzo profesjonalna i jest tanio. wik Zadowolony (1) Bardzo sobie chwalę wsse . Moim zdaniem jest to porządna uczelnia. Mam tu... Andrzej super (1) Polecam Wyższą Szkołę Społeczno-Ekonomiczną w Gdańsku :) szymon Spoko szkoła (1) Kompletnie nie rozumiem negatywnych opinii. Szkoła jest bardzo fajna, ma... Alex Uczelnia godna polecenia (1) Bardzo ciekawe wykłady, dobra lokalizacja i przystępne ceny. Polecam ! Kaja23 Pozytywne zmiany na lepsze (1) Fajna szkoła, fajna atmosfera. Bardzo ciekawe wykłady i ludzcy wykładowcy.... Studentka ODRADZAM, PRZESTRZEGAM (1) Nowe władzę najpierw zepsuły wspaniałą atmosferę jaka była, później zaczęły... Karolina PRZESTRZEGAM (1) Brak organizacji, traktowanie studenta jak zło konieczne władze uczelni... M. K były student (1) Czy w końcu będą znane nowe władze. Na stronie uczelni ciągle nowe... absolwent