Polecam (2) Miło, bezstresowo. Do 2 roku podchodze z optymizmem. Lena dramat!!! (1) Odradzam każdemu, uczę się 5 rok, licencjat był OK ale magisterka to coś, na... Marcin takiego zamieszania jescze nie było (1) Do ostatniej chwili brak kart które służą nam za indeksy, wykładowcy na... studenta
Polecam (2) Zdecydowanie polecam & zachęcam Jeżeli marzyliście kiedyś o studiowaniu w... WR studentka - opinia (2) nie polecam, seminaria nie istnieja , promotorzy niedostępni, pytań na obrone... studentka były student (1) Liczę na to ,że po zmianach kadrowych i właścicielskich Uczelnia w końcu... Absolewnt zarządzania Szczerze Poleca. (1) Nie zgadzam się z przedmówcą i osobiście polecam te uczelnię. Zmieniły się... Student nie polecam doradztwa zawodowego w tej szkole! (1) Na pierwszym roku zajęcia z przyrody-dosłownie z geografii. Nikt nie potrafi... student Polecam (1) Uczelnia nie posiada pięknego budynku i wyposażenia z Unii, ale wykładowcy,... ribolla czekam na odp. wsse w sprawie p. dr ze sląska (2) PISALAM POSTA I SIE CHYBA NIE ZAMIEŚCIŁ WIĘC GO SKRÓCĘ TUTAJ:) a więc jestem... k.. Beata K. - opinia (1) Kadra wykładowców jest bardzo miła. Tak jak wspomniano w opisie, Szkoła... Beata K. Witam (1) Odchodzi z naszej Uczelni, wspaniały człowiek, Lidka.Dziękuje za super... magdajab Trzeba się namęczyć... (2) ...żeby zaliczyć sesję. Spodziewałam się,że w szkole niepublicznej będzie... enlilly dziwne studia (1) Szkola ok. Są 2 miejsca, gdzie odbywają się zajęcia. krótkie przerwy... anonimka zarządzanie (1) Witam Chciałabym zaocznie studiować zarządzanie - zasobami ludzkimi.... karolina monika - opinia (3) Tragedia!! zero poszanowania studenta, o ile początek tzn pierwszy rok... monika Polecam (1) Studiuję ostatni rok na zarządzaniu. Poziom jest naprawdę wysoki, wykładowcy... Zbyszek Polecam - super Szkola Wyzsza (1) Jestem bardzo zadowolona ze wszystkich elementów związanych ze szkołą. Dużo... B Jakość ponad formą ! ! ! (3) "Nauka na zasadach partnerstwa" - oto motto szkoły realizowane w 101%. U Pani... Dawid Zieliński ta za darmo??? (4) szkołą w czasie rekrutacji przyjmuje 100 studentów którym daje semestr za... Student WSSE