ta za darmo??? (4) szkołą w czasie rekrutacji przyjmuje 100 studentów którym daje semestr za... Student WSSE fanatstycznie!!! (2) jestem pod wrażeniem ostatniej akcji - Dnia Dawcy szpiku i akcji życiaobieg.... greg. Diana - opinia (3) Jeżeli nie zależy Wam na wyglądzie szkoły bo jest naprawdę obskurna. To i... Diana
WSSE- ciągłe obiecanki (2) Miałbyć remont sali nr 90 w wakacje 2009, nie było dalej jest jka było tj... kajtek Bardzo dobra szkoła (1) Jestem studentką I roku i jestem bardzo zadowolona.Polecam tę szkołę innym ,... Beata G. jest OK (2) Z tego co wiem sala nr 90 nie należy do WSSE, więc mogli np. nie dostać zgody... miet Najbardziej obskurna szkoła w trójmieście (3) śmierdząca ,ławki stare odpadające zamiast dzrwi kotary (czerwone z prlu) jak... raff Jest ok! (1) Studiuje w WSSE i jestem bardzo zadowolony kadra bardzo dobra a panie w... coval swojego losu jest super! (1) Witam. w tym roku ukończyłam pierwszy rok w WSSE! Szkoła jest rewelacyjna.... studentka maniak - opinia (1) Szkoła jest ok teraz ma być remont w wakacje więc od października zapraszam... maniak dobra szkoła (1) Autorowi arykułu "Najgorsza szkola w trójmieście" trochę się dziwię. Niby... kazik szkoła to nie tylko budynek (1) Mam nadzieje że aytor artykułu "Obskurna szkoła" może poszczycić się... mrufek25 Inne spojrzenie na " ...obskurną szkołę" (1) Po przeczytaniu opinii "najbardziej obskurna..." utwierdzam się w... optymista odpowiedź do: "Najbardziej obskurna szkoła w trójmieście" (1) Istnieją ludzie, którzy wolą posiedzieć na starej ławie przy słonych... MK pedagogika-animacja kultury (1) Prosze o jakiekolwiek informacje o tej uczelni a najlepiej o tym kierunku... Aga transport-spedycjia (1) szukam osób, które wybierają się na transport i spedycje karolina piszcie o transporcie i spedycji (1) Zastanawiam sie nad podjeciem studiów na w/w kierunku. Napiszcie jak jest.... Kasia