studentka - opinia

nie polecam, seminaria nie istnieja , promotorzy niedostępni, pytań na obrone brak, wytycznych do licencjatu brak, dla wykładowców najważniejsze sa ich tytuły od studentów, chaos przy zaliczeniach, sprzeczne info, o wpisach nie wspomne

jak studiować to nie w tej szkole, jak stres i nerwy to owszem polecam
jeżeli chodzi o forum, to oceniajmy szkołe, naukę a nie akcję szpiku, bo nie po to przychodzimy studiować by cieszyć się z tego ze mozna oddać szpik, owszem fajna akcja ale nie ona świadczy o tym, że szkoła jest wiarygodna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: studentka - opinia

farmazony piszesz. jak śmiesz oczerniać akcję szpiku?!?!?! jestem honorowym dawcą krwi, potencjalnym dawcą szpiku i zatrważające jest twoje podejście do tych spraw. Pomimo wszytko jestem człowiekiem i tą złą stronę też mam i muszę powiedzieć że jesteś j_ba_ą sz.ma_ą podchodząc w taki sposób do ludzkiego życia! Szkoła, która daje możliwość i ma zawsze otwarte drzwi jest najważniejsza i pozwala oderwać się od ciężkiej nauki. Nie taka, która zasypuje tylko materiałami do nauki.
Seminaria są sam w nich uczestniczyłem. Nie wiem gdzie byłaś, że cię ominęły.
Wykładowcy dostępni na miejscu face to face, przez e-mail, i "korespondencyjnie" pozostawiając notatkę w dziekanacie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1