Jakub - ocena

Z całego serca polecam współpracę z Panią Sonią Fabiszak. Jako osoba kupująca swoje pierwsze mieszkanie czułem się zaopiekowany na każdym kroku, od etapu poszukiwania aż do finalizacji całej sprawy. Pani Sonia wyróżnia się ogromną wiedzą o rynku nieruchomości, wzorowo przeprowadziła negocjacje ze sprzedającym i zadbała o prawidłowe zapisy w umowie notarialnej. Dodatkowo była gotowa rzeczowo odpowiadać na lawinę moich pytań o każdej porze dnia i nocy. Taki agent to skarb!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowny Panie Jakubie,

dziękujemy w imieniu Firmy i agentki Soni za niezwykle cenne słowa uznania oraz za zaufanie, jakim nas obdarzyliście.
Jest dla nas prawdziwym zaszczytem, że mogliśmy towarzyszyć Państwu w tak istotnym etapie i zapewnić obsługę, która spełniła Państwa oczekiwania. Każda opinia tej rangi stanowi dla nas potwierdzenie, że dbałość o detale, indywidualne podejście i pełne zaangażowanie są kluczem do sukcesu naszych Klientów.
Z pełnym przekonaniem mogę zapewnić, że nieustannie doskonalimy nasze standardy, aby każda współpraca była synonimem jakości, dyskrecji i skuteczności.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Magda W. - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo polecam biuro nieruchomości White Wood, które pomogło mi i mężowi w zakupie wymarzonego...