Ewa Rybak - ocena (1) Świetna obsługa ze strony firmy, którą reprezentowała Pani Monika Zielińska.... Ewa Rybak Agata - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości White Wood za fachowość i elastyczność w... Agata Grażyna Szwichtenberg - Kokłowska - ocena (1) Kilkakrotnie współpracowałam z agencją White wood nieruchomości.Bardzo mila i... Grażyna Szwichtenberg - Kokłowsk
Piotr Wiśniewski - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, pełna opieka od a do z. Terminowo, spokojnie,... Piotr Wiśniewski AZ - ocena (1) Rewelacyjna, fachowa obsługa. To już druga nieruchomość, którą sprzedałem za... AZ Tomek - ocena (1) Wspolpracowalem z Norbertem Napiorkowskim w procesie zakupu nieruchomosci.... Tomek Maciej Staszelis - ocena (1) Na przełomie roku sprzedawałem mieszkanie za pomocą agencji White Wood... Maciej Staszelis Dominika - ocena (1) Pani Monika Zielińska to najlepsza agentka nieruchomości! Pełna... Dominika ZS - ocena (1) Polecam Sonię Fabiszak z White Wood Nieruchomości! 100% profesjonalna osoba!... ZS PawelK - ocena (1) Opinia jak najbardziej pozytywna, na wszystkie pytania otrzymaliśmy... PawelK Paulina - ocena (1) Bardzo dziękujemy pani Karolinie za pomoc w znalezieniu wymarzonego domu.... Paulina Jakub - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Sonią Fabiszak. Jako osoba kupująca... Jakub Magda W. - ocena (1) Bardzo polecam biuro nieruchomości White Wood, które pomogło mi i mężowi w... Magda W. Filip - ocena (1) Szukałem mieszkania przez ponad półtora roku, poznałem wiele pośredników i... Filip Anna K. - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Joanną Śmiglewską przy zakupie... Anna K. Aleksandra - ocena (1) Pani Sonia to prawdziwa agentka z krwi i kości. Dziękujemy za 100%... Aleksandra Marcin - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z P. Martą Jabłońską w procesie sprzedaży... Marcin Kasia - ocena (1) Bardzo polecam biuro nieruchomości " White Wood Nieruchomości" oraz agentkę... Kasia Monika - ocena (2) Odradzam korzystanie z "usług" p. K. Pniewskiej. Brak kompetencji (np.... Monika Janusz - ocena (1) Super współpraca, pełen profesjonalizm. Polecam Pana Adriana do współpracy... Janusz