Ela i Alek - opinia (1) Pełen profesjonalizm Pośrednika. White Wood spełnił nasze oczekiwania w... Ela i Alek Anna - opinia (2) Szczególne podziękowania dla Pana Michała Kopka! Rzetelny, merytoryczny,... Anna Kamila Ś. - opinia (2) Z czystym sumieniem (jako kupujacy) polecam współpracę z White Wood... Kamila Ś.
Wojciech S - opinia (1) Bardzo dobra obsługa klienta pod względem kontaktu , doradztwa oraz duza... Wojciech S MartynaSch - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna firma. Dobra współpraca z agentami MartynaSch Danny33 - opinia (1) Jak dla mnie obsługa oferowana przez agentów jest na bardzo wysokim poziomie.... Danny33 Urszula D. - opinia (1) Przy zakupie mieszkania w Sopocie współpracowaliśmy z panią Anną... Urszula D. Wojtek - opinia (2) Bardzo solidny pośrednik. Przy zakupie mieszkania w Sopocie współpracowałem z... Wojtek Monika Maj - opinia (2) Bardzo dziękujemy Pani Annie Złotogórskiej za przeprowadzenie sprzedaży... Monika Maj Agnieszka - opinia (2) Współpracowałam z Panią Izą Szmelter przy znalezieniu najemcy naszego... Agnieszka Artur Z - opinia (2) Profesjonalne wsparcie Pani Moniki Zielińskiej przy sprzedaży mieszkania... Artur Z Katarzyna - opinia (2) Wspolpraca z agencja White Wood Nieruchomosci byla niezawodna, od pierwszego... Katarzyna Małgorzata i Jarosław - opinia (2) Bardzo polecamy współpracę z White Wood Nieruchomości, firmą która... Małgorzata i Jarosław Małgorzata Roggenbuck - opinia (2) Serdecznie dziękujemy za pełen profesjonalizm i pomoc w przeprowadzeniu... Małgorzata Roggenbuck Marcin K. - opinia (2) Jestem przekonany, że gdyby nie współpraca z White Wood, moje dwie, trudne do... Marcin K. Bogdan - opinia (2) Pełen profesjonalizm i osobiste zaangażowanie Pana Sebastiana Wielgusa, który... Bogdan Ryan - opinia (2) I cannot say enough about this company especially one of their employees,... Ryan Mateusz Grzybowski - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z pomocy przy zakupie domu. Polecam. Mateusz Grzybowski grzegorz - opinia (2) profesjonalna obsługa, polecam współpracę grzegorz Joanna - opinia (2) White Wood - w osobie Pani Karoliny Jackiewicz zajęło się wynajmem mojego... Joanna