Katarzyna - opinia (2) Wspolpraca z agencja White Wood Nieruchomosci byla niezawodna, od pierwszego... Katarzyna Małgorzata i Jarosław - opinia (2) Bardzo polecamy współpracę z White Wood Nieruchomości, firmą która... Małgorzata i Jarosław Małgorzata Roggenbuck - opinia (2) Serdecznie dziękujemy za pełen profesjonalizm i pomoc w przeprowadzeniu... Małgorzata Roggenbuck
Marcin K. - opinia (2) Jestem przekonany, że gdyby nie współpraca z White Wood, moje dwie, trudne do... Marcin K. Bogdan - opinia (2) Pełen profesjonalizm i osobiste zaangażowanie Pana Sebastiana Wielgusa, który... Bogdan Ryan - opinia (2) I cannot say enough about this company especially one of their employees,... Ryan Mateusz Grzybowski - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z pomocy przy zakupie domu. Polecam. Mateusz Grzybowski grzegorz - opinia (2) profesjonalna obsługa, polecam współpracę grzegorz Joanna - opinia (2) White Wood - w osobie Pani Karoliny Jackiewicz zajęło się wynajmem mojego... Joanna Małgorzata - opinia (2) Sprzedając mieszkanie współpracowałam z Panią Anną Złotogórską. Pani Anna w... Małgorzata Wymagający konsument - opinia (2) Współpracę z Pośrednikiem reprentującym White Wood Nieruchomości, Sz.P.... Wymagający konsument Ania - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa dostosowana do potrzeb klienta , gorąco polecam. Ania Agnieszka - opinia (2) Pracowałam z Panią Izą Szmelter, do której z resztą trafiłam z polecenia.... Agnieszka EWA - opinia (2) Obsługa pani Moniki Zielińskiej była profesjonalna i pomocna. Agentka jest... EWA Jacek - opinia (2) Współpraca na bardzo wysokim poziomie, angażowanie, profesjonalne podejście... Jacek Maciek - opinia (2) Polecam współpracę z p. Izą Szmelter. Fachowa pomoc przy znalezieniu najemców... Maciek Justyna - opinia (2) Najważniejsze- świetny kontakt, zawsze bardzo szybka odpowiedź zwrotna.... Justyna zadowolony klient - opinia (2) polecam bardzo dzięki WhiteWood sprzedałem mieszkanie w niecały miesiąc pomoc... zadowolony klient Sebastian Siejko - opinia (2) Przy sprzedaży swojego apartamentu wspólpracowałem z panem Adamem... Sebastian Siejko Milena - opinia (2) ardzo polecam to biuro nieruchomosci. Profesjonalizm w każdym calu. Pani... Milena