Polecam! (1) Zdecydowanie rekomenduje usługi White Wood. Profesjonalnie podeszli do sprawy... Jacek J Znakomite doradztwo (1) Bardzo polecam współpracę z tym biurem nieruchomości. Wyróżniają się... Klientka Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z agencją nieruchomości White Wood! Pełen... Justyna
Krzysztof - opinia (1) Serdecznie polecam biuro, korzystałem z usług Biura przy sprzedaży swojego... Krzysztof Wzorowa transakcja (2) Muszę przyznać że kupowałem już w życiu kilka nieruchomości i różnie to... Patryk Lipinski Paweł Wysocki WHITE WOOD Nieruchomości- agent godny polecenia! (2) Serdecznie dziękujemy p. PAWŁOWI WYSOCKIEMU z biura WHITE WOOD Nieruchomości... Irena Jarosz WhiteWood (2) Transajcja kupna-sprzedaży mieszkania w Redłowska Kaskada II przeprowadzona... Gdynianka_60 Pani Joanna Knaga-wzorowy agent godny polecenia! (2) Z firma White Wood mialam przyjemnosc pierwszy raz wspolpracowac okolo rok... Zadowolona klientka Polecam (3) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam! Jacek Jbk zadowolona (2) Zdecydowanie polecam! Już dawno nie spotkałam tak profesjonalnego podejścia... ola Serdecznie polecam (2) Serdecznie polecam White Wood Nieruchomości. Pani Anna Złotogórska wykazała... Katarzyna Serdecznie polecam (2) Serdecznie polecam usługi biura White Wood Nieruchomości. Faktycznie... Ryszard Opinia (2) Dlugo szukalem mieszkania ,az trafilem na agencje White Wood, nie wiem sam... Jerzy Chmielinski Polecam!! (2) W lutym bieżącego roku wynajęłam mieszkanie za pośrednictwem White Wood. Cały... zadowolona klienta Opinia (2) Dziękuję za bardzo miłą i kompetentną obsługe . Polecam firme osobą którzy... Janusz Sławek Bonik - opinia (2) Wielkie podziękowania dla firmy White Wood a w szczególności dla Pani Ani... Sławek Bonik p o l e c a m y (2) Dzięki White Wood Nieruchomości zakupiliśmy nasze wymarzone mieszkanie!... Jakub Pośrednik godny polecenia! (2) Bardzo polecam White Wood! 1. Biuro ma same sprawdzone nieruchomości. 2.... Ewa Bardzo dobry partner do współpracy (2) Polecamy partnera w sprawach nieruchomości. Genialny serwis. Mikołaj Bator Martyna - opinia (2) Pan Paweł Wysocki - pełen profesjonalizm, zaangażowanie i wysoka kultura... Martyna