Ocena (1) We współpracy z tego typu biurem przede wszystkim liczy się skuteczność. Cała... Dariusz Borowiecki Polecam i jeszcze się zgłoszę do Państwa nie raz! (1) Świetne dopasowanie oferty do naszych potrzeb Mirosław Polecam (1) Dziękujemy , wysoka profesjonalniść i miła obsługa. Jolanta
Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam usługi biura White Wood Nieruchomości. Fachowa i kompetentna... Adriana Serdecznie Polecam! (1) Panie Pawle, Bardzo dziękuję za profesjonalne podejście, a co najważniejsze... Szczęśliwy posiadacz mieszkania Polecam (1) Ofertę dot. mieszkania znalazłam w sobotę i cóż, pomyślałam, że się nie uda -... Ela Opinia firmy deweloperskiej AB Inwestor (1) Firma deweloperska AB Inwestor wyraża głębokie zadowolenie ze współpracy z... AB Inwesor wynajem (1) Mimo dużej presji czasu, udało się wszystko zamknąć w dwa dni, co przy tych... maciej Pełna profesjonalność i rzetelność (1) Znalazłam ogłoszenie o mieszkaniu, zostawiłam kontakt do siebie.... Kasia Paweł Wysocki agent nieruchomości (1) Szczerze polecam p. Pawła Wysockiego, agenta firmy White Wood Nieruchomości.... Paweł Paweł Wysocki z firmy White Wood Nieruchomości - doradca na medal! (1) Szanowni Państwo, zakup mieszkania to dla nas jedna z najważniejszych... Piotr i Magda OFERTA PRZYGOTOWANA NA MIARĘ (1) Bardzo profesjonalne biuro a Pani Iza to osoba dbająca o najdrobniejsze... Wojciech Żelewski Pani Marlena Kurczewska - polecam :) (3) Moja transakcje obsługiwała pani Marlena Kurczewska i to jej chciałabym w... Malgorzata M. Najlepsza Agencja Nieruchomości! (1) Współpracowałam z kilkoma agencjami od dwóch lat ale bezskutecznie, próbując... Małgorzata Polecam (2) Polecam współprace z biurem i Panią Marleną. Profesjonalnie, szybko i przede... Kasia Doradca Marlena Kurczewska opinia (2) Szczerze polecam współpracę z Panią Marleną Kurczewską. Zawsze dyspozycyjna,... Agnieszka Tuszyńska Polecam Pana Pawła Podbielskiego (1) Polecam współpracę z firmą White Wood ze względu na komfort i bezpieczeństwo... Kamila i Łukasz Braniccy Polecam (1) Polecam, Bardzo profesjonalna obsługa - jedno z nielicznych Biur które pomaga... Krzysztof S. Polecam! (1) Bardzo profesjonalne biuro. Z obiektywnych powodów nie udało się doprowadzić... AD Sopot Referencje- zakup mieszkania (1) Polecamy biuro nieruchomości White Wood jako solidnego i profesjonalnego... Lila