OFERTA PRZYGOTOWANA NA MIARĘ (1) Bardzo profesjonalne biuro a Pani Iza to osoba dbająca o najdrobniejsze... Wojciech Żelewski Pani Marlena Kurczewska - polecam :) (3) Moja transakcje obsługiwała pani Marlena Kurczewska i to jej chciałabym w... Malgorzata M. Najlepsza Agencja Nieruchomości! (1) Współpracowałam z kilkoma agencjami od dwóch lat ale bezskutecznie, próbując... Małgorzata
Polecam (2) Polecam współprace z biurem i Panią Marleną. Profesjonalnie, szybko i przede... Kasia Doradca Marlena Kurczewska opinia (2) Szczerze polecam współpracę z Panią Marleną Kurczewską. Zawsze dyspozycyjna,... Agnieszka Tuszyńska Polecam Pana Pawła Podbielskiego (1) Polecam współpracę z firmą White Wood ze względu na komfort i bezpieczeństwo... Kamila i Łukasz Braniccy Polecam (1) Polecam, Bardzo profesjonalna obsługa - jedno z nielicznych Biur które pomaga... Krzysztof S. Polecam! (1) Bardzo profesjonalne biuro. Z obiektywnych powodów nie udało się doprowadzić... AD Sopot Referencje- zakup mieszkania (1) Polecamy biuro nieruchomości White Wood jako solidnego i profesjonalnego... Lila Team na 6! (2) Z usług EnCasa korzystaliśmy z mężem dosyć niedawno.Pomogli nam we wszystkich... Magda Polecam! (1) Wspaniały kontakt z klientem; organizacja formalności i wszystkich szczegółów... Roman Najlepsze pośrednictwo nieruchomości w Trójmieście!!!! (1) 5 gwiazdek Pierwszy raz za namową Pani Anastazji zdecydowałem się wystawić... PiotrCz Gorąco polecam!!! (1) Pełen profesjonalizm, dbałość o najdrobniejsze szczegóły, wspaniała... Renata Profesjonalista w branży nieruchomości (1) Dziękuję Panu Pawłowi za to, iż w odróżnieniu od wielu agentów nieruchomości,... Adam Grabowski Wynajęcie mieszkania (1) Witam, Właśnie Pan Paweł sfinalizował wynajęcie mieszkania e centrum Gdyni.... M&D En Case polecam znajomym w ciemno. (2) O znalezienie mieszkania pod wynajem poprosilem Pawla Podbielskiego z En Casy... Michal Ocena na szóstkę z plusem! (1) Pan Paweł pomógł mi w znalezieniu mojego wymarzonego mieszkania i... Eliza S Natalia - opinia (1) They helped us to rent an apartment. High professional skills, politeness... Natalia Super (1) Z usług Pana Pawła korzystaliśmy w styczniu 2015. Bardzo rzetelny człowiek,... Klient Polecam (1) Korzystałem z usług firmy EN CASA po raz pierwszy w październiku 2014 r. Jest... Paweł Grajewski