Polecam (1) Z usług En Casa Trójmiasto skorzystałem przy wynajmie mieszkania w grudniu... Lech Różański Polecam profesjonaly i sympatyczny zespół (1) Profesjonalne i sympatyczne podejście do klienta, załatwianie wszelkich... Dorota Krzyk-Kidybińska Polecam serdecznie (1) Z usług firmy EnCasa Trójmiasto korzystałam podczas sprzedaży mojego... Joanna M
Rekomendacja (1) Chciałbym z ogromna przyjemnością polecić firmę En Casa Premium Real Estate,... Jakub Płotka Izabela Dziedzic - opinia (1) Wspaniałe, indywidualne , a jednocześnie w pełni profesjonalne podejście do... Izabela Dziedzic Rzetelnie i sprawnie (1) Z Panem Pawłem Podbielskim, Kierownikiem Regionalnym –Trójmiasto Firmy... Danuta S. RECOMMENDATION PAWEL PODBIELSKI (2) SERVICE Mr Podbielski has been a very trustful and helpful agent in all... JEAN-FRANCOIS REBER Profesjonalizm, skuteczność & terminowość (1) Z pełnym przekonaniem przyznałem AN EnCasa najwyższą ocenę, a to z uwagi na... Janusz Kobryner Polecam współpracę z Pawłem (1) Współpraca z Pawłem układa się bez zarzutów, jest on osobą godną zaufania i... Marcin Krótko: Pełen PROFESJONALIZM (1) Miałam przyjemność pracować z p.Pawłem przy sprzedaży nieruchomości i muszę... MKB