Waldemar - opinia (2) Chciałbym podziękować Pani Annie Żłotogórskiej za wykazanie dużej... Waldemar Polecam (2) Bardzo dobra współpraca. Pośrednictwo w wynajmie mieszkania na bardzo... Jędrzej Andrzej Syldatk - opinia (2) Spotkałem się z bardzo rzetelną jak profesjonalną obsługą wsparciem w... Andrzej Syldatk
Opinia dot. agenta (2) Pan Sebastian, który pośredniczył w zakupie przez nas mieszkania w centrum... Kalina Pośrednik kredytowy (2) Gorąco Polecam Panią Urszulę Wielgus, która poprowadziła mnie przez proces... Katarzyna Unikac jak ognia. Problemy z odzyskaniem kaucji. (2) Wynajmowalam mieszkanie przez biuro Whitewood przez dwa miesiace. Obecnie mam... Magdalena Tuczapska Problem z odzyskaniem kaucji - unikac jak ognia (1) Wynajmowalam mieszkanie przez biuro Whitewood przez dwa miesiace, od Stycznia... Magdalena Tuczapska Polecam (3) Sprzedaż mieszkania poprzez White wood i przy asyście i pomocy Agenta Pani... Robert Sehr professionelle Bedienung (1) Dank Anna habe ich eine sehr schöne Wohnung am Meer gemietet. Sie hat sich... Marika Malek Ocena (1) We współpracy z tego typu biurem przede wszystkim liczy się skuteczność. Cała... Dariusz Borowiecki Polecam i jeszcze się zgłoszę do Państwa nie raz! (1) Świetne dopasowanie oferty do naszych potrzeb Mirosław Polecam (1) Dziękujemy , wysoka profesjonalniść i miła obsługa. Jolanta Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam usługi biura White Wood Nieruchomości. Fachowa i kompetentna... Adriana Serdecznie Polecam! (1) Panie Pawle, Bardzo dziękuję za profesjonalne podejście, a co najważniejsze... Szczęśliwy posiadacz mieszkania Polecam (1) Ofertę dot. mieszkania znalazłam w sobotę i cóż, pomyślałam, że się nie uda -... Ela Opinia firmy deweloperskiej AB Inwestor (1) Firma deweloperska AB Inwestor wyraża głębokie zadowolenie ze współpracy z... AB Inwesor wynajem (1) Mimo dużej presji czasu, udało się wszystko zamknąć w dwa dni, co przy tych... maciej Pełna profesjonalność i rzetelność (1) Znalazłam ogłoszenie o mieszkaniu, zostawiłam kontakt do siebie.... Kasia Paweł Wysocki agent nieruchomości (1) Szczerze polecam p. Pawła Wysockiego, agenta firmy White Wood Nieruchomości.... Paweł Paweł Wysocki z firmy White Wood Nieruchomości - doradca na medal! (1) Szanowni Państwo, zakup mieszkania to dla nas jedna z najważniejszych... Piotr i Magda