Krystian Łopatko - opinia (2) Współpracowałem z Panią Dorotą Piotrowską. Bardzo kompetentna osoba,... Krystian Łopatko Adam Błażowski - opinia (2) Gorąco polecam biuro nieruchomości White Wood. Z pomocą Pani Hanny... Adam Błażowski Paweł Makowski - opinia (2) Witam, chciałbym podziękować Pani Joannie Bogdan za wzorowa organizacje... Paweł Makowski
Kamila K. - opinia (2) Współpracowałam z Moniką Ptaszyńską i jestem bardzo zadowolona z naszej... Kamila K. Zbyszek K. - opinia (2) Przy sprzedaży mieszkania współpracowaliśmy z Panem Sebastianem Wielgusem.... Zbyszek K. Marta - opinia (1) Polecamy, szczególnie pana Artura, który odbierał telefony nawet w niedzielę... Marta Irena i Edward - opinia (1) Współpracowaliśmy z Panią Anną Złotogórską przy zakupie mieszkania. Wszystko... Irena i Edward Borys Borowski - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem White Wood i Panią Moniką Sadowską.... Borys Borowski Jekaterina Fraczak - opinia (1) Polecam serdecznie współpracę z biurem . W zakresie wyszukiwania i doboru... Jekaterina Fraczak Alicja Zięba - opinia (1) Szczerze polecam współpracę z tym biurem. Pani Monika Zielińska to bardzo... Alicja Zięba Fryderyka K. - opinia (1) Polecam współpracę z panem Adamem Czerniawskim. Wykazuje ogromne... Fryderyka K. Rafał Dumny - opinia (1) Polecam serdecznie współpracę z biurem . W zakresie wyszukiwania i doboru... Rafał Dumny Jarosław Bogusz - opinia (1) Profesjonalizm , wiedza , doświadczenie , punktualność , idealny kontakt... Jarosław Bogusz Jakub Czerwiński - opinia (1) Serdecznie polecam pana Pawła Wysockiego jako agenta nieruchomości. Jest... Jakub Czerwiński Aneta Wójcik - opinia (1) Jeśli biuro nieruchomości to tylko Wood Nieruchomości Trójmiasto . Miałam... Aneta Wójcik Zakup mieszkania z Wood Nieruchomości (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Wojtkiem Fac w kwestii zakupu mieszkania.... Kamil Dereszko Kinga Waśkowska - opinia (1) Bardzo polecam biuro, a w szczególności Panią Monikę Krauze, bo to właśnie z... Kinga Waśkowska Julian Świdziński - opinia (1) Jeśli szukacie Państwo godnego zaufania, z ogromnym doświadczeniem i wiedzą... Julian Świdziński Pomoc w kupnie nieruchomości (1) Polecam biuro, a szczególnie Panią Monikę Sadowską. Udało się jej znaleźć dla... Roman Darski Szczerze polecam (1) Obsługa na najwyższym poziomie profesjonalizmu. TG