Małgorzata - opinia (2) Sprzedając mieszkanie współpracowałam z Panią Anną Złotogórską. Pani Anna w... Małgorzata Wymagający konsument - opinia (2) Współpracę z Pośrednikiem reprentującym White Wood Nieruchomości, Sz.P.... Wymagający konsument Ania - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa dostosowana do potrzeb klienta , gorąco polecam. Ania
Agnieszka - opinia (2) Pracowałam z Panią Izą Szmelter, do której z resztą trafiłam z polecenia.... Agnieszka EWA - opinia (2) Obsługa pani Moniki Zielińskiej była profesjonalna i pomocna. Agentka jest... EWA Jacek - opinia (2) Współpraca na bardzo wysokim poziomie, angażowanie, profesjonalne podejście... Jacek Maciek - opinia (2) Polecam współpracę z p. Izą Szmelter. Fachowa pomoc przy znalezieniu najemców... Maciek Justyna - opinia (2) Najważniejsze- świetny kontakt, zawsze bardzo szybka odpowiedź zwrotna.... Justyna zadowolony klient - opinia (2) polecam bardzo dzięki WhiteWood sprzedałem mieszkanie w niecały miesiąc pomoc... zadowolony klient Sebastian Siejko - opinia (2) Przy sprzedaży swojego apartamentu wspólpracowałem z panem Adamem... Sebastian Siejko Milena - opinia (2) ardzo polecam to biuro nieruchomosci. Profesjonalizm w każdym calu. Pani... Milena Krystian Łopatko - opinia (2) Współpracowałem z Panią Dorotą Piotrowską. Bardzo kompetentna osoba,... Krystian Łopatko Adam Błażowski - opinia (2) Gorąco polecam biuro nieruchomości White Wood. Z pomocą Pani Hanny... Adam Błażowski Paweł Makowski - opinia (2) Witam, chciałbym podziękować Pani Joannie Bogdan za wzorowa organizacje... Paweł Makowski Kamila K. - opinia (2) Współpracowałam z Moniką Ptaszyńską i jestem bardzo zadowolona z naszej... Kamila K. Zbyszek K. - opinia (2) Przy sprzedaży mieszkania współpracowaliśmy z Panem Sebastianem Wielgusem.... Zbyszek K. Marta - opinia (1) Polecamy, szczególnie pana Artura, który odbierał telefony nawet w niedzielę... Marta Irena i Edward - opinia (1) Współpracowaliśmy z Panią Anną Złotogórską przy zakupie mieszkania. Wszystko... Irena i Edward Borys Borowski - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem White Wood i Panią Moniką Sadowską.... Borys Borowski Jekaterina Fraczak - opinia (1) Polecam serdecznie współpracę z biurem . W zakresie wyszukiwania i doboru... Jekaterina Fraczak