Katarzyna i Artur - opinia (1) Serdecznie polecam! Mieliśmy przyjemność wynająć mieszkanie przy współpracy... Katarzyna i Artur Konrad M. - opinia (1) Wybór tego biura to był strzał w dziesiątkę! Przy sprzedaży pomagała mi Pani... Konrad M. piotr - opinia (1) Miałem przyjemność współpracy z Panią Agatą Rutą przy znalezieniu najemcy... piotr
A. - opinia (1) Śmiało mogę polecić biuro White Wood! Szczególnie polecam Panią Karolinę... A. Adam - opinia (1) W wynajęciu naszego mieszkania pomagała nam Natalia Sawicka. Wszystko poszło... Adam Karolina P. - opinia (1) Dziękujemy za pomoc w znalezieniu wymarzonego mieszkania! Pani Magdalena... Karolina P. Mariusz i Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam White Wood Nieruchomości! Czuliśmy się w pełni zaopiekowani,... Mariusz i Agnieszka Tomasz - opinia (1) Dziękuję za współpracę z biurem i reprezentującą je osobą Panią Moniką... Tomasz Dorota - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Wszystko w miłej atmosferze. Bardzo szybka i sprawna... Dorota Alexandra Puzio - opinia (1) Chcialabym skorzystac z okazji i serdecznie podziekowac White Wood... Alexandra Puzio Wojtek - opinia (1) Ogólnie ocena na 5! Na pewno skorzystam przy okazji transakcji na... Wojtek Katarzyna - opinia (1) Polecam usługi pana Sebastiana.Jest osobą w pełni zaangażowaną w proces kupna... Katarzyna Magdalena Zmaczyńska - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z White Wood Nieruchomości. Szczególne słowa... Magdalena Zmaczyńska Dorota i Andrzej - opinia (1) Współpraca z Panią Magdaleną Krasnodębską była wzorowa. Reprezentując... Dorota i Andrzej Andrzej - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, wsparcie od P. Tomasza Malczewskiego. Przy sprzedaży... Andrzej Marek - opinia (1) Pełen profesjonalizm na każdym etapie transakcji. Polecam Marek Andrzej - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsluga. Od A do Z, także po zamknięciu transakcji.... Andrzej Karol - opinia (1) Witam, polecam współpracę z firmą White Wood. Najwyższy poziom obsługi. Karol Michał - opinia (1) ogólnie wszystko ok. Zastanawia mnie tylko czy przerzucając koszty prowizji... Michał Mariusz D - opinia (1) Serdecznie polecamy firmę White Wood Nieruchomości i współpracę z Panem... Mariusz D