Katarzyna - opinia (1) Polecam usługi pana Sebastiana.Jest osobą w pełni zaangażowaną w proces kupna... Katarzyna Magdalena Zmaczyńska - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z White Wood Nieruchomości. Szczególne słowa... Magdalena Zmaczyńska Dorota i Andrzej - opinia (1) Współpraca z Panią Magdaleną Krasnodębską była wzorowa. Reprezentując... Dorota i Andrzej
Andrzej - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, wsparcie od P. Tomasza Malczewskiego. Przy sprzedaży... Andrzej Marek - opinia (1) Pełen profesjonalizm na każdym etapie transakcji. Polecam Marek Andrzej - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsluga. Od A do Z, także po zamknięciu transakcji.... Andrzej Karol - opinia (1) Witam, polecam współpracę z firmą White Wood. Najwyższy poziom obsługi. Karol Michał - opinia (1) ogólnie wszystko ok. Zastanawia mnie tylko czy przerzucając koszty prowizji... Michał Mariusz D - opinia (1) Serdecznie polecamy firmę White Wood Nieruchomości i współpracę z Panem... Mariusz D Ela i Alek - opinia (1) Pełen profesjonalizm Pośrednika. White Wood spełnił nasze oczekiwania w... Ela i Alek Anna - opinia (2) Szczególne podziękowania dla Pana Michała Kopka! Rzetelny, merytoryczny,... Anna Kamila Ś. - opinia (2) Z czystym sumieniem (jako kupujacy) polecam współpracę z White Wood... Kamila Ś. Wojciech S - opinia (1) Bardzo dobra obsługa klienta pod względem kontaktu , doradztwa oraz duza... Wojciech S MartynaSch - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna firma. Dobra współpraca z agentami MartynaSch Danny33 - opinia (1) Jak dla mnie obsługa oferowana przez agentów jest na bardzo wysokim poziomie.... Danny33 Urszula D. - opinia (1) Przy zakupie mieszkania w Sopocie współpracowaliśmy z panią Anną... Urszula D. Wojtek - opinia (2) Bardzo solidny pośrednik. Przy zakupie mieszkania w Sopocie współpracowałem z... Wojtek Monika Maj - opinia (2) Bardzo dziękujemy Pani Annie Złotogórskiej za przeprowadzenie sprzedaży... Monika Maj Agnieszka - opinia (2) Współpracowałam z Panią Izą Szmelter przy znalezieniu najemcy naszego... Agnieszka Artur Z - opinia (2) Profesjonalne wsparcie Pani Moniki Zielińskiej przy sprzedaży mieszkania... Artur Z