Robert K - ocena (1) Jeśli ktoś zastanawia się czy współpracować White Wood, powinien zdecydować... Robert K Jadwiga - ocena (1) Profesjonalna obsługa Miło i skutecznie Bardzo dziękuje całemu Zespołowi Jadwiga Ela - ocena (1) Współpraca z panią Kasią była dla mnie wielką przyjemnością. Jest to osoba... Ela
Małgorzata Woynarowska - ocena (1) Serdecznie polecam usługi Biura WhiteWood Nieruchomości a w szczególności... Małgorzata Woynarowska Ewa i Wojtek - ocena (1) Ponownie skorzystaliśmy z usług White Wood przy zakupie mieszkania w... Ewa i Wojtek Wioletta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona nie tylko z tego ze mieszkam w pięknym miejscu , ale... Wioletta A.Gromadzki - opinia (1) Firma White Wood poprowadziła wynajem mieszkania w Gdyni od A do Z.... A.Gromadzki Stanislaw i Irena Loose - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pośrednictwa Agencji White Wood w wynajęciu mojego... Stanislaw i Irena Loose Hanna - opinia (1) Pani Karolina , z której pomocy korzystam już kolejny raz jest mega... Hanna Albin - opinia (1) Profesjonalne usługi pośrednictwa ! Polecam . Albin Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z firmą White Wood Nieruchomości, a w... Joanna JakubB - opinia (1) Agencja White Wood Nieruchomości, w osobie pana Adriana i pani Marty, z... JakubB Dariusz - opinia (1) Stały kontakt przez cały czas dogrywania transakcji, kompleksowa obsługa,... Dariusz Ilona - opinia (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu pana Adriana Smaglińskiego. Miałam... Ilona Jadwiga - opinia (1) Serdecznie polecam biuro Nieruchomości White Wood oraz Panią Martę Jabłońską.... Jadwiga Adam G. - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo rzetelne podejście do wszystkich spraw... Adam G. Anna - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z firmą White Wood przy sprzedaży mieszkania... Anna Piotr - opinia (1) Pan Adrian Smagliński z White Wood Nieruchomości to odpowiednia osoba na... Piotr Monika B-W - opinia (1) Maksymalne zaangażowanie i profesjonalizm na każdym etapie przedsięwzięcia! W... Monika B-W Iwonka - opinia (1) Współpraca klarowna, sprawna, szybka i fachowa od prezentacji do wydania... Iwonka