Iwonka - opinia (1) Współpraca klarowna, sprawna, szybka i fachowa od prezentacji do wydania... Iwonka Sylwia - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę a Panią Anna Kessler i Panem Michałem Kopka z... Sylwia Magdalena & Marcel - opinia (1) Profesjonalizm, rzetelnosc i kompleksowosc! Dziekujemy za kolejna,... Magdalena & Marcel
Pablo - opinia (1) I wholeheartedly recommend the professional services of intermediation in... Pablo Dorota - opinia (1) Sercznie polecam firmę white wood szczególnie p. Magdę, z którą współpracuję Dorota Agnieszka Litwin - opinia (1) Fantastyczna i profesjonalna obsługa Agnieszka Litwin Jak - opinia (1) Profesjonalnie skutecznie bezproblemowo Jak Magda - opinia (1) Sprzedaż mieszkania zdecydowaliśmy się powierzyć agencji White Wood - i to na... Magda Kasia - opinia (1) Z wielką przyjemnością polecam współpracę z White Wood Nieruchomości. Pani... Kasia Krzysztof - opinia (2) White wood jest przykładem (...) na rynku trojmiejskim brania prowizji od... Krzysztof Katarzyna i Artur - opinia (1) Serdecznie polecam! Mieliśmy przyjemność wynająć mieszkanie przy współpracy... Katarzyna i Artur Konrad M. - opinia (1) Wybór tego biura to był strzał w dziesiątkę! Przy sprzedaży pomagała mi Pani... Konrad M. piotr - opinia (1) Miałem przyjemność współpracy z Panią Agatą Rutą przy znalezieniu najemcy... piotr A. - opinia (1) Śmiało mogę polecić biuro White Wood! Szczególnie polecam Panią Karolinę... A. Adam - opinia (1) W wynajęciu naszego mieszkania pomagała nam Natalia Sawicka. Wszystko poszło... Adam Karolina P. - opinia (1) Dziękujemy za pomoc w znalezieniu wymarzonego mieszkania! Pani Magdalena... Karolina P. Mariusz i Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam White Wood Nieruchomości! Czuliśmy się w pełni zaopiekowani,... Mariusz i Agnieszka Tomasz - opinia (1) Dziękuję za współpracę z biurem i reprezentującą je osobą Panią Moniką... Tomasz Dorota - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Wszystko w miłej atmosferze. Bardzo szybka i sprawna... Dorota Alexandra Puzio - opinia (1) Chcialabym skorzystac z okazji i serdecznie podziekowac White Wood... Alexandra Puzio