Co do fryzjerki szybko sprawnie i tanio, czekam aż mi odrosną włosy żeby znów spotkać tę sympatyczną panią. (1) Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia. Beczkę piwa, wiadra... Tomasz Strzyżenie (1) Bardzo dokładna i kompetentna młoda dziewczyna, zaproponowała genialną... Paulina Fryzjerka- nigdy więcej (1) Wykupiłam kupon z grupera i jestem rozczarowana.W usłudze miało być... dz
jak najbardziej pozytywnie (1) Właśnie wróciłam z salonu. Manicure i pedicure wykonany na 6+! wszytskim... Ania ok (1) korzystałam kilka razy z usług salonu z oferty gruper. Byłam zadowolona,... annia manicure hybrydowy (1) Witam. skorzystałam z usługi z grupera - manicure hybrydowy. Nie powiem... magda również nigdy wiecej (1) miałem dość długie włosy jak na faceta, i chciałem przyciąć, fryzjerka skała... Paweł Arthur - opinia (1) jak dla mnie ok. dziewczyny przyciągają sympatią, efekt widoczny, cena nie... Arthur miła atmosfera (1) fajna ekipa, miłe, sympatyczne Panie. Pewna ręka Pani fryzjerki, super... klientka brwi,włoski,pazurki i solar SUPER! ! ! POLECAM (1) bylam pierwszy raz z polecenia kolezanki w jamajka sun i jestem bardzo... sylwia:) Jamajka Sun- Cudowny salon godny POLECENIA!! (1) Jestem bardzo bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi przedłużania... Angelina Polecam manicure :))) (1) Manicur w wykonaniu p. Małgosi jak i jej towarzystwo oraz wesołe usposobienie... mania Polecam ! (1) Przemiła obsługa, fachowa robota, cudowne zapachy :-) Wizyta w JamajkaSun to... Marta polecam (1) pedicure - boski!!! Ania ;) (1) Wielokrotnie korzystałam z usług kosmetyczek, zazwyczaj cieszyłam się, że... MAGDA Super paznokcie (2) paznokcie zrobione w tym salonie są przepiękne. pierwszy raz jestem... Asia Brwi (1) polecam - Pani Kosmetyczka pięknie reguluje brwi :) przy okazji wszystkie... Asia opalanie natryskowe (2) polecam zabieg opalania natryskowego - szybko, profesjonalnie i miło, po 15... malwi PROFESJONALNY SALON (1) Salon odwiedziłam kilka dni temu . Jestem bardzo mile zaskoczona. Miła... Alicja Polecam :D (1) W zeszlym tygodniu przypadkowo trafilam na ten salon i musze powiedziec ze... Monia