Omijać z daleka ten serwis. Zostawiłem samochód na wymianę hamulców. Wymienione zostały tarcze i klocki z tyłu i klocki z przodu wraz z wahaczami. W między czasie warsztat wymieniał mi jeszcze wszystkie przewody hamulcowe. Auto odebrałem i jeździłem jakiś czas. Po ostatniej autostradowej podróży zapalił się błąd ABS. Oczywiście pojechałem do innego mechanika, który stwierdził, że są nieprawidłowe zamontowane tarcze i klocki ( za cienkie) i klocki latały luzem i mogły wypaść. Oczywiście przy wymianie tarcze zakleszczyli ręczny i się całkowicie spalił. Cała sprawę zgłosiłem I z kwoty 3600 zł warsztat zwrócił mi kwotę tysiąca złotych. Koszt naprawy po warsztacie u innego mechanika wyniósł mnie ponad 3 tys zł. Ale oczywiście to nie wszystko bo przy wymianie przewodów źle zostały przymocowane osłony, które oczywiście się pourywały na trasie. Również po tej ferelnej wymianie przewodów uszkodzony został mniech powietrzny ( zmieniany wcześniej na nowy ) oczywiście serwis nie uwzględnił reklamacji. Jedyne co w dniu dzisiejszym od kierownika usłyszałem to to, że zwolnił już tego pracownika.
Nie polecam.