Dorota - ocena (1) Bardzo miła, szybka, i sprawna obsługa , opony zabezpieczone w foliowe duże... Dorota Anna Litwin - ocena (1) Polecam serdecznie warsztat. Zostałam przyjęta tego samego dnia. Pani w... Anna Litwin Marta - ocena (1) Już od pierwszego momentu wiedziałam, że trafiłam do bardzo profesjonalnego... Marta
Katarzyna - ocena (1) To nie pierwsza wizyta w warsztacie. Szybka obsługa na umówioną godzinę... Katarzyna Michał - ocena (1) Bardzo sprawnie i profesjonalnie Michał Maciej - ocena (1) Zmieniałem opony z letnich na zimowe. Same plusy. Miła atmosfera, kawka,... Maciej Patryk Szemis - ocena (2) Bardzo zadowolony Patryk Szemis Adrian - ocena (1) Polecam fachowo wykonana naprawa,dobry kontakt . Adrian Jakub G - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, jasna wycena. Polecam ten warsztat. Solidni fachowcy. Jakub G Agata B. - ocena (2) Super podejście do klienta, wulkanizator bardzo pomocny, doradził mi opony i... Agata B. Andrzej - ocena (1) Jeżeli poziom wiedzy pracujących tam ludzi jest taki jak dotrzymywanie... Andrzej Jan - ocena (1) Omijać z daleka ten serwis. Zostawiłem samochód na wymianę hamulców.... Jan Krzyszto - ocena (1) nie zaznaczyłem gwiazdek w poprzedniej opinii Krzyszto Peugeot 5008 - ocena (1) Profesjonalne podejście Panów mechaników no i oczywiście miała obsługa... Peugeot 5008 Michal - opinia (2) Wspaniała, miła i bardzo kompetentna obsługa. Panowie mechanicy wszystko... Michal Klijent - opinia (1) Miło czysto pełna kultura no i super tanio Klijent MM - opinia (1) super warsztat !!! Fajna obsługa. Rzetelna naprawa. Umówiłam się na naprawę... MM Może być. (1) Jak nie ma innej alternatywy to warto. Krzysztof wulkanizacja (1) szybko solidnie tak trzymajcie bede korzystal polecam innym grzegorz Porządny warsztat (1) Nic zlego nie moge powiedziec a wrecz przeciwnie. Bylem milo zaskoczony. polecam marek