Kamil - ocena (1) Jestem klientem warsztatu od kilku lat. Usługi zawsze wykonane prawidłowo na... Kamil Marcin - ocena (1) Wszystko super i szybko Marcin Paweł - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Jasne zasady, przyjemna atmosfera, realizacja na czas,... Paweł
Kamil - ocena (2) Nie polecam. Tydzień po wymianie rozrządu zapalił się check engine który... Kamil Dorota - ocena (1) Bardzo miła, szybka, i sprawna obsługa , opony zabezpieczone w foliowe duże... Dorota Anna Litwin - ocena (1) Polecam serdecznie warsztat. Zostałam przyjęta tego samego dnia. Pani w... Anna Litwin Marta - ocena (1) Już od pierwszego momentu wiedziałam, że trafiłam do bardzo profesjonalnego... Marta Katarzyna - ocena (1) To nie pierwsza wizyta w warsztacie. Szybka obsługa na umówioną godzinę... Katarzyna Michał - ocena (1) Bardzo sprawnie i profesjonalnie Michał Maciej - ocena (1) Zmieniałem opony z letnich na zimowe. Same plusy. Miła atmosfera, kawka,... Maciej Patryk Szemis - ocena (2) Bardzo zadowolony Patryk Szemis Adrian - ocena (1) Polecam fachowo wykonana naprawa,dobry kontakt . Adrian Jakub G - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, jasna wycena. Polecam ten warsztat. Solidni fachowcy. Jakub G Agata B. - ocena (2) Super podejście do klienta, wulkanizator bardzo pomocny, doradził mi opony i... Agata B. Andrzej - ocena (1) Jeżeli poziom wiedzy pracujących tam ludzi jest taki jak dotrzymywanie... Andrzej Jan - ocena (1) Omijać z daleka ten serwis. Zostawiłem samochód na wymianę hamulców.... Jan Krzyszto - ocena (1) nie zaznaczyłem gwiazdek w poprzedniej opinii Krzyszto Peugeot 5008 - ocena (1) Profesjonalne podejście Panów mechaników no i oczywiście miała obsługa... Peugeot 5008 Michal - opinia (2) Wspaniała, miła i bardzo kompetentna obsługa. Panowie mechanicy wszystko... Michal Klijent - opinia (1) Miło czysto pełna kultura no i super tanio Klijent