Chciałem serdecznie polecić każdemu firmę ZoomProjekt. Jestem niezwykle zadowolony z naszej współpracy, która polegała zarówno na opracowaniu projektu aranżacji mieszkania, jak i jego późniejszego wykończenia.
Efekt końcowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, a cały proces współpracy był na najwyższym poziomie. Już od naszego pierwszego spotkania zespół ZoomProjekt wykazał się profesjonalizmem i zaangażowaniem.
Bardzo doceniam ich indywidualne podejście do klienta i wysłuchanie moich potrzeb, inspiracji oraz pomysłów, po czym stworzenie projektu, który idealnie odzwierciedlał moje oczekiwania.
Świetne wizualizacje dały mi pełen obraz tego, jak mieszkanie będzie wyglądać, a możliwość wprowadzenia zmian na etapie projektu pozwoliła na dopracowanie każdego szczegółu.
Firma zarządzała całym procesem w sposób płynny i terminowy ściśle trzymając się naszych wcześniejszych ustaleń, dzięki czemu wszystko przebiegło zgodnie z ustalonym harmonogramem i budżetem.
Polecam ZoomProjekt każdemu, kto szuka kompleksowej obsługi na najwyższym poziomie, a także profesjonalnego wsparcia na każdym etapie projektu. To firma, która spełnia marzenia o idealnym miejscu do życia!