Janat

Wulkanizacja

Gdynia, Lucjana Cylkowskiego 7

Jaro - ocena (1) Nie było mnie tu 2 lata... nadal jest profesjonalnie, solidnie, grzecznie i... Jaro Jestem mile zaskoczona (1) Od rozmowy telefonicznej po końcowy efekt bardzo miło i fachowo. Koło panowie... Aga Polecam! (1) Bardzo miła obsługa, cena ok, usługa zrealizowana bez zastrzeżeń. EPka
polecam auto super zrobione (1) Polecam myjnię bardzo. Korzystam nie pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.... Joanna Jak najbardziej (1) polecam. Obsługa rewelacyjna i pełen profesjonalizm:) mys Zmieniam opinię - jednak polecam! (1) Półtora roku temu miałem nieprzyjemną sytuacje ze wspomnianą myjnią, co można... Rafał myjnia i mechanika !!!!!!!! (2) NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!! MECHANIK MOŻE DOBRY ALE CENY WYŻSZE NIŻ W... ANIA A jednak warto. (1) Mieszkam od niedawna w tej okolicy, spieszę się zawsze do roboty i auto z... Marek Z. Uwaga na te myjnię!!! (1) Mieszkam na Płycie i od początku istnienia tej myjni jeździłem do niej.... Rafał Myjnia godna polecenia (1) Korzystałem z usług myjni kilka razy, polecam innym, dojeżdżam z drugiego... Łukasz Mondeo godni polecenia-pełen profesjonalizm! (1) pełna kultura, fachowość i profesjonalizm - i tak za każdym razem! Auto... Iwona Najlepsza w Gdynii (1) Od kilkunastu lat korzystam z usług różnych myjni ręcznych. Jednak myjnia... Jan Jestem pedantem (1) odwiedziłem chyba większość myjni w Gdyni a do nich wrócę na pewno. Polecam ,... Sławek dokładne mycie :) (1) jako stała klienkta jestem bardzo zadowolona, auto zawsze umyte dokładnie,... stała klientka