Witam serdecznie,
Na początku chciałbym bardzo podziękować Pani Marii za cały wkład włożony w moje nauczanie, nigdy wcześniej nie miałem styczności z samochodem w charakterze kierowcy. Od pierwszy jazd wraz z Panią Marią polubiłem kierować samochodem a muszę się przyznać że przez 20 lat zapierałem się rękoma i nogami ze nigdy nie wsiądę za kierownicę. Z czystym sercem mogę poleci Panią Marię jako instruktora, kobieta o złotym sercu i stalowych nerwach (mam nadzieje Pani Mario, że nie musiała się Pani na mnie zbyt często denerwować, no może tylko tego felernego dnia - "niespodzianka"' na Morskiej 13 godzina jazd. To była dla mnie kolejna lekcja nauki jazdy. Cały kurs odbył się w dość szybkim czasie na czym mi bardzo zależało. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone profesjonalnie przez Janka - super gość. O praktyce chyba nie muszę nic więcej wspominać bo opis na górze wszystko wyjaśnia. Chciałbym złożyć jeszcze serdeczne podziękowania Edycie (wracaj szybko do zdrowia) i Darkowi za dodatkowe godziny. Od każdego z instruktorów otrzymałem bardzo pożyteczne wskazówki za co im bardzo dziękuje. Do zobaczenia na drodze.

Pozdrawiam
Janek