Jawpol - księgowość

Czu ktoś z Państwa miał styczność z biurem jawpol lub był tam na kursie "księgowości" . Daje mi do myślenia taka niska cena kursu 450zł.. czy to jest jakiś przekręt? Może ktoś z was uczestniczył w tym kursie i może podzielić się wrażeniami...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jawpol - księgowość

No właśnie nad tym samym się zastanawiam... Zwłaszcza, że jak próbowałam się do nich dodzwonić, to cały dzień zgłaszała mi się tylko poczta głosowa... Zero kontaktu z tą firmą. Nie mają też działającej strony internetowej... Jakieś to dziwne dla mnie.

kurs ksiegowosci polecila mi znajoma w stowarzyszeniu ksiegowych na jaskowej chyba 110 godzin za 1500, albo oddk 116 godzin za 1100zł. ide we wrzesniu na jaskowa. 450 to jakos malo, za ile godzin? kto go prowadzi?

I jeszcze jedno mnie zadziwia że jak szukałam informacji na temat tej firmy a właściwie kursu to nic nie ma... żadnych opinii, nic, kompletnie! Chyba jednak się zdecyduję na ten kurs na jaśkowej.

zdecydowanie polecam SkwP, potencjalni pracodawcy chwalą sobie kurs.Wiem, sama uczęszczałam przez okrągły rok.

Ja też zastanawiam się nad tym kursem, co prawda rano nie dodzwoniłam się ale popołudniu oddzwoniła do mnie pani i że niby ten kurs jest od 14 maja i koszt 399zł w maju... tylko dziwi mnie strasznie ta niska cena... i brak jakiejkolwiek informacjii...

niewiem,

Typowe działanie oszusta. To on inicjuje spotkanie i wybiera ofiary. Bądź ostrożna.

Negatywne informacje na temat szkoleń w Jawpol są skutecznie usuwane. nie znajdziecie zdjęć i filmów na temat firmy, bo to jedna jedyna osoba. Nie zatrudnia wykładowców. Starannie kryje swoją twarz i likwiduje wszelkie zdjęcia. Wychodzi z biura dopiero, gdy jest ciemno, bo boi się rozpoznania. Odradzam kontakty.

Odradzam zdecydowanie. Zaraz po skończeniu kursu zostałam na bezpłatne praktyki, które polegały na... prowadzeniu szkoleń. Po niecałym miesiącu wyleciałam po wielkiej awanturze, bo nic nie umiem. Ostrzegam przed pochopnym podjęciem współpracy.

Mój syn był tam na szkoleniu (beznadziejnym) i na 14 dni zawarła z nim umowę zlecenie, za którą zresztą do tej pory nie zapłaciła .
Po dwóch tygodniach stwierdziła, że ponieważ jemu się tam u niej nie podoba to nie przedłuży dalej umowy chociaż podpisała zobowiązanie do Urzędu Pracy i miało być zatrudnienie co najmniej 3 miesiące. Zwykła naciągaczka, która aż się prosi , żeby jej skierować wszystkie wszystkie możliwe kontrole , co zamierzam zrobić w najbliższym czasie.

Nie strasz,nie strasz bo się ze...sz

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...