Uczciwi i solidni (1) Wszystko elegancko wyprane i wyczyszczone, panowie nawet nadprogramowo... Astrolot Rzetelność (1) Nie po raz pierwszy skorzystałam z usług jaxa auto i jak zawsze usługa, tym... Jolanta Person Polecam (1) Super auto zawsze zrobione na medal ceramika na mojej m2 polozona fachowo... Fan bmw
Rewelacja (1) Super fachowo. Pan Sławek doradza rewelacyjnie super wiedza poprzedzona... Tomasz Najlepsza Myjnia w Trójmieście (1) rewelacyjna jakość i super obsługa Michał Polecam (1) Szybko i fachowo. Po wizycie w tej myjni woda na karoserii spływa jak rtęć. DDR Najlepsza myjnia! - POLECAM! (1) Z usług oferowanych przez JAXAAUTO korzystam już od ponad 5 lat i zawsze... MK Zawsze pełne zadowolenie, super myjnia. (1) Oddaję tam samochód czwarty raz i za każdym razem jestem bardzo zadowolony.... Tomek SUPER (1) PEŁEN PROFESJONALIZM,GRARULUJE S221 Bardzo polecam (1) polecam w 100%, kosmetyka samochodowa najlepsza w trójmieście oraz pełen... KAFER Super spa dla każdego auta (1) Wspaniałe miejsce :) Wszystko czego potrzebuje auto w zakresie porządkowania... Audiczka A3 Polecam! (1) 1. Bardzo mili Panowie z którymi można porozmawiać na każdy temat, a... Łukasz Jaxa auto - opinia (1) Panie Andrzeju jeżeli według pana wszystko było żle zrobione bo tak wnioskuje... Jaxa auto (...) (2) to co oni robią nie można nazwać fachową robotą, a nawet myciem auta!! w... Andrzej Profesjonaliści w każdym calu! (1) Nie chce nikomu kadzić, ale wypas na maxa! Dokładnie, miło i przystępnie... Bartek lubią tu swoją robotę i robią ją doskonale (1) Tutaj myją auta porządnie - żadnego niedomywania, porządnie, jak należy.... Yans