Jazda konna

Jazda konna

Sopot, Polna 1

Polecam (1) Polecam szkółke Pani Eliks każdemu kto chciałby rozpocząć swoją przygode z... tralala Bardzo bardzo serdecznie polecam początkującym oraz zaawansowanym (2) Pani Aga nie dość że Złoty człowiek, to jeszcze Złoty trener. 5 lat już u... S. Ł. Polecam (1) Lekcje prowadzone w małych grupach co jest plusem, najlepiej jakby były... Lucyna
niski poziom (1) Niski poziom nauczania po 6 m nic mnie nie nauczono, te same nudne cwiczenia,... Marta Polecam!! (1) Polecamy, bardzo polecamy wszystkim lekcje u Pani Agnieszki Eliks!! Ja wraz z... Inga Zdecydowane TAK!! (1) Koniaro jeżeli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do Pani Agnieszki Eliks i... Kropek :) Bardzo Polecam! (1) Lekcje u Pani Agnieszki są naprawdę wspaniałe. Pani Agnieszka zna się na... A. Cassino Nie (1) Nikomu nie polecam tej szkółki .Na początku pani się starała ,a po zdaniu... Koniara Lucky Team :) (1) Wszystkim serdecznie polecam :-) kamila ... (1) Jeżdżę u pani Agnieszki już ponad 3 lata i nigdy się nie zawiodłam. Jak już... Sara POLECAM !! (1) polecam wszystkim, naprawdę wspaniała atmosfera, Pani Agnieszka ma pojęcie o... Vivienne zdecydowanie polecam! (1) Polecam wszystkim, i tym początkującym i zaawansowanym. Jazdy odbywają się w... Agnieszka