Miałem dość ambiwalentny stosunek do Miasta Aniołów po moich poprzednich wizytach z przed kilku lat. Znajomi jednak przekonali mnie, że jest to już zupełnie inny klub ( byli na otwarciu po przemianie na początku grudnia ). Kupiłem dwa bilety i udałem się z żoną na Sylwestra. Na początku zaskoczenie, przy wejściu powiedziano nam dobry wieczór i życzono dobrej zabawy, a następnie miła Pani zaprowadziła nas do stolika i kiedy tylko byliśmy gotowi przyjęła z uśmiechem zamówienie. Ceny trochę wysokie jak na urzędniczą pensje ale cóż przy takim standardzie lokalu da się przeżyć. Bawiliśmy się wyśmienicie, muzyka zróżnicowana i super dobrana. Obsługa na wysokim poziomie ( przy wyjściu podziękowano nam za przybycie i zaproszono ponownie ) O wystroju nie piszę bo jest super - Sopot niech się chowa. Dzięki właścicielom za stworzenie czegoś ponad przeciętność, a w szczególności za dobór pracowników. Będę wszystkim swoim znajomym polecał Państwa lokal i na pewno ponownie w niedługim czasie zjawimy się w Mieście Aniołów. Czapki z głów.