Łukasz - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi Radcy Prawnego Kingi Żywickiej- Dzienisiewicz.... Łukasz Wioletta Kozuch - opinia (1) Kancelaria prowadziła sprawę mojego kredytu frankowego. Dzięki zaangażowaniu... Wioletta Kozuch Piotr - opinia (1) Polecam kancelarię. Sprawa obsługiwana ciągnęła się latami, to co doceniliśmy... Piotr
Dariusz - opinia (1) Kancelaria prowadziła sprawę o alimenty na byłą żonę. Poprzednia kancelaria... Dariusz Vitalii Tronza Prezes Gosur Sp. z o. o - opinia (1) Mamy przyjemność polecić, usługi prawne świadczone przez kancelarię... Vitalii Tronza Prezes Gosur Sp. Vitalii Tronza Prezes Gosur Sp. z o. o - opinia (1) Mamy przyjemność polecić, usługi prawne świadczone przez kancelarię... Vitalii Tronza Prezes Gosur Sp. Monika - opinia (1) Kancelaria prowadziła mój rozwód, dostałam go już na pierwszej rozprawie choć... Monika Hanna - opinia (1) Wszystkim polecam korzystanie z pomocy prawnej w kancelarii Jedliński... Hanna Robert - opinia (1) Jestem przedsiębiorcą na rynku budowlanym z ponad 15 letnim stażem, przez co... Robert Marek - opinia (1) Polecam Kancelarię Jedliński, Bierecki i Wspólnicy, w szczególności Radcę... Marek Zbyszek i Iwona - opinia (1) Mieliśmy przyjemność być obsługiwani przez Kancelarię. Wygraliśmy spór z... Zbyszek i Iwona Małgorzata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy prawnej, która udzieliła mi Pani Kinga... Małgorzata Adrian Słapczyński - opinia (1) Moja sprawa dot. odrzucenia spadku. Obsługą prawną zajmowała się p.Radca... Adrian Słapczyński Wiesława - opinia (1) Jestem zadowolona z doradztwa i miłej obsługi Wiesława Anonim - opinia (1) Korzystałam z usług kancelarii w sprawie spadkowej. Była to pierwsza sytuacja... Anonim Daria - opinia (1) Profesjonalne i fachowe podejście. Polecam! Daria Karina - opinia (1) Bardzo profesjonalna i rzetelna kancelaria. Polecam bardzo serdecznie ze... Karina Elżbieta Urbaniak - opinia (1) Korzystam z usług Kancelarii od kilku lat. W sprawie spadkowej reprezentowała... Elżbieta Urbaniak Michał Hoffman - opinia (1) Kancelaria bardzo profesjonalna i skuteczna. Dobry kontakt i reprezentacja.... Michał Hoffman Kamil Jarowski - opinia (1) Polecam kancelarie Jedliński , Bierecki i Wspólnicy Kancelaria Radców... Kamil Jarowski