Jednym słowem ŻART
Godzina 14:27 składam zamówienie: spaghetti, zupa oraz zestaw obiadowy. Nikt nie uprzedza mnie o ewentualnym czasie dowozu lub o występujących opóźnieniach. Zakładam, że zajmie to od 45 minut do 1 godziny bo tak to bywa w barach prowadzonych przez profesjonalistów. Po 1 godzinie i 10 minutach dzwonie zapytać co się dzieje i słyszę od kierownika zmiany, że kierowca już wyjechał więc lada moment będzie z zamówieniem. (dodam, że to odcinek ok. 300m bez skrzyżowań i korków).Po kolejnych 25 minutach kierowca dojechał. Stwierdził brak części zamówienia(sphagetti) i ze znudzeniem pyta mnie czy ma jechać po resztę czy sobie odpuszczę. Naturalnie sobie odpuściłem całe zamówienie a także jakąkolwiek wspólpracę z tym miejscem. Straciłem 1 godzinę i 35 minut swojego cennego czasu, żeby przekonać się, że Telepizzeria Tino na Zaspie to jeden wielki żart prowadzony przez nieodpowiedni personel. Od kierownika zmiany otrzymałem też numer telefonu kierownika regionalnego, który po wielu próbach nie odpowiada..Szkoda słów.