:) (1) Zamówiliśmy pizze na dowoz. poinformowano nas, że dostawcy należy spodziewać... Karolina jestescie super (1) Kolejny raz zamawiałam pizze i jak zwykle zostałam mile zaskoczona,po raz... maja UWAGA na tą pizzerię. (1) Proszę uważać na tą pizzerię!!! Obsługa jest fatalna i bardzo nie uprzejma.... były klient
Tragedia! (1) Omijajcie to Omaggio szerokim łukiem. Jeszcze przed wejściem wita nas smród... Gonieta Ostatnio nikt nie odbiera.... (1) Dzwoniłem pare razy bardzo, ale to bardzo głodny i nikt nie odbiera. głodny klient gorąco polecam (1) BARDZO DOBRA PIZZA.FAJNY LOKAL.POLECAM!!!!!!!!!!!!!! KASIA nie polecam (2) Wstrętne jedzenie,zimno jak w psiarni i na wodę do herbaty czekasz dłużej niż... Donia pyszna pizza (1) BYŁAM W LOKALU NA HYNKA KILKAKROTNIE,ZROBILI CIEKAWY WYSTRÓJ,PRZYJEMNIE... MONIKA zdecydowanie odradzam (3) Zamówiłam makaron penne z borowikami i kurczakiem, dostałam spaghetti z... Ania DO PANI ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) PROPONUJE PANI SPRAWDZENIE MENU PONIEWAŻ W OMAGGIO NA ZASPIE NIGDY NIE BYŁO... JA Pizza surowa (2) Pizza zamówiona na grubym cieście okazała się w połowie surowa. Raczej więcej... ... lipa (3) na początku Tino Było ok puźniej zaczęło sie staczac i sie stoczyli do tego... siekierq NAJGORSZE SPHAGETTI JAKIE W ZYCIU JADŁAM (1) nigdy w zyciu nie jadlam nic gorszego nidoprawione z rozgotowanym makaronem... gosia POLECAM (1) Pizza bardzo smaczna ze świeżymi składnikami. Duzy plus za to że kosztuje... Maciek nigdy więcej !!! oby zbankrutowali !!! (4) Zamówiłem dużą imperię na kupon grouper. Nie było ciasta graham wiec... zdegustowany było super, teraz nie warto (3) Od mojego zamówienia minęła godzina, po godzinie zadzwoniłam z pytaniem gdzie... Ola NIE dobre (1) Wlasnie zrealizowalam kupon zakupiony na portalu Klub Znizek- Chcialam... ZDEGUSTOWANA ok (1) Lokal całkiem przyjemny a pizza bardzo dobra. Nie wiem jak wypada w... tester W stylu dawnego Tino czyli... (3) ...zamowilem kupony promocyjne na jednymz portlai z nadzieją, że wraz ze... baho oki (1) wczoraj po kilku tygodniach przerwy postanowilem znow skorzystac z pizzeri... WITEK