Paulina - opinia (2) pizza niedobra, sucha,zimna składniki nierozłożone równomiernie i w... Paulina Makabra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) To było wstrząsające przeżycie. Pizza, którą otrzymaliśmy w lokalu po prostu... Zawiedziony polecam (1) Zamawiałam pizze z dostawą, gdyby była ciepła i chwile szybciej postawiłabym... lb
(...) (1) Nie wierzcie w zadne slowo napisane na ulotce! Na ulotce jest wyraznie... pietka Szybko, tanio i smacznie!! (1) Jedzonko przepyszne - polecam szczegolnie pizze na maśle czosnkowym! Jest... Zosia Żenada i niekompetencja (3) Złożyłem dzisiaj, w tej pożal się boże pizzerni, zamówienie poprzez internet... Były klient Polecam wszystkim (1) Wraz z rodziną od lat korzystamy z Omaggio (wcześniej Tino - nawa nie ważna -... kazior polecam 100% (1) jak zawsze przyjechalam z rodzinka na pizze bo w zadnej innej pizzerii nie ma... morganka WIELKA ŚCIEMA oszustwo na GRATISACH !!! (1) PROMOCJA!-sosy gratis do każdej duzej pizzy! PROMOCJA!-do każdego zamówienia... sara Strata czasu (2) Zamówienie złożyliśmy koło 16, dotarło dopiero o godzinie 18.30. Pizzernia... P. FIKCJA (2) Nie dajcie się nabrać na promocje druga pizza za 50% , to wielka ściema.Po... ZAWIEDZIONA super!!!!!!! (1) pyszne jedzenie. pani odbierajaca telefon ma taki glos ze chyba niedlugo... Lampka spoko (1) teraz tyle tego jest na rynku ze nie wiadomo gdzie zamawiac,postanowilem... gomi omijać! (1) wszystko można wytłumaczyć ale surowe ciasto to juz przeginka!!! to grozi... bobo Najgorsza pizza w trójmiescie (2) Pizza miała bardzo grube ciasto, tak aby klint mógł się nim zapchać a nie... Gdańszczanka Lipa na całego (1) 30 minut spóźnienia,zero przeprosin od kierowcy,ciasto od pizzy to drożdżówka... Tomasz KPINA!!! (1) od kilku lat zamawiałam pizzę i inne dania w pizzerii Tino, miałam ogromną... Agnieszka SUPER !! (1) W Tino zamawiam dosc czesto, jedzenie jest naprawde smaczne i skladniki... smakosz Polecam (1) Z pizzeri Tino zamawiam od dłuższego czasu. Mimo, że rzadko wystawiam... a Najlepsza pizza w mieście (1) Polecam Przemek