Do Pana Jarka trafiłem kilka miesięcy temu, po wielu nieudanych próbach rehabilitacji z rzekomo "wykwalifikowanymi" rehabilitantami, polecanymi z największych szpitali i klinik w Trójmieście. Teraz juz wiem, że profesjonalny i skuteczny to jest tylko Pan Kowalski. Poddałem się w marcu zabiegowi dyskolizy ozonowej, ale po tym zabiegu zalecana jest intensywna rehabilitacja, jaką dostałem od Pana Jarka. Jego wiedza, zrozumienie tematu dolegliwości, pełne wytłumaczenie mi wszystkich niedopowiedzeń poprzedników, sprawiło, że ten człowiek postawił mnie na nogi i pozwolił zapomnieć o widmie operacji na którą kierowali mnie wszyscy lekarze a w tym i profesorowie. Na pewno niezbędnym jest stosowanie wszystkich zaleceń Pana Jarka i systematyczne ćwiczenia własne ułozone przez Pana Jarka. To jest niesamowite, że po latach bóli, ten człowiek w ciągu 3 miesięcy umożliwił mi życie bez bólu a tylko z dyskomfortem, mimo że termin operacji był juz bliski... Zachęcam wszytkich do "przetestowania" Pana Kowalskiego na własnej skórze, w przenośni i dosłownie, bo skóra boli nie raz, ale WARTO!!! Jeżeli lekarze mówią Ci tak jak mi - niezbędna jest operacja i to szybko - zjaw się szybko u Pana Jarka.