Jeśli chcesz uczyć się od mistrzów ta szkoła jest dla ciebie
SZCZERZE POLECAM-OBELIX-szkołę nauki jazdy.Wspaniali, cierpliwi,opanowani i niezwykle skuteczni instruktorzy. Nie ma żadnych zgrzytów czy problemów z tzw wyjeżdżeniem godzin, a co najważniesze są to godziny dobrze wykorzystane. Na kursie czułam się doskonale, Jurek i Daniel robili wszystko żeby mi pomóc tzn dostosowywali godziny i miejsca rozpoczęcia jazd do mojego rozkładu dnia, nie było żadnego problemu czy zmian planu z ich strony, do tego trasy egzaminacyjne i meandry ich zawiłości poznałam dokładnie, tłumaczyli do bólu.Jednak trasy egzaminacyjne to nie wszystko, inne ulice też objeździliśmy, jeździć trzeba umieć wszędzie, parkowanie, ruszanie z ręcznego wszystko opanowane - uczą kompleksowo. Uważam, że nie ma lepszych instruktorów. Jurek i Daniel potrafią nauczyć każdego, a do tego była miła,sympatyczna atmosfera chociaż nie ma taryfy ulgowej, kursant musi znać przepisy i opanować jazdę samochodem. Nie ma się czego obawiać to są profesjonalni i niezwykle skuteczni instruktorzy u nich kursant czuje się najważniejszy a ONI lubią to co robią a robią to naprawdę dobrze. POLECAM, POLECAM, POLECAM !!!! zwłaszcza, że EGZAMIN ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM. DZIĘKUJĘ WAM BARDZO