Jeśli lubisz brud to Ci się spodoba
Siostra zaprosiła mnie na pizzę bo miałam ochotę na coś dobrego, niestety wielkie rozczarowanie. Na wstępie pizzeria sprawia wrażenie jak by brakowało pieniędzy ns środki czystości, ale pomijając to zamowilismy 3 pizzę i na jednej z nich otrzymaliśmy kwaśne kulki mięsne. Pani tłumaczyła ze to pewnie od sosu czosnkowego lub ogórka tak smakuje, co jest absurdem bo kwaśne mięso odrazu można wyczuć, pozatym pizza jest fajna dobrej grubości ciasto i dużo składników ale bardzo mało wypieczona, blada. Na pizzy było widać spalone drobne okruchy z poprzednich pizzy i mieliśmy wrażenie jak by nie było pod spodem żadnego sosu bo była bez smaku. Na domiar tego poprosiłam o talerzyk dla dziecka to pani się zmieszala i po chwili dostałam brudny talerz z okruchami, który został chyba na zapleczu nie dokładnie otrzepany po poprzednim kliencie. Uważam że gdyby te panie co tam pracują zadbały by o czystość i świeżość produktów to pizza była by dobra gdyby trochę bardziej ja przypiec i przyprawić pierwszy raz spotkałam się z takim brudem, a bardzo często chodzę po pizzeriach. Zastanawiam się tylko gdzie są panie z sanepidu :)) Zapomniałam dodać że długo się czeka :) Proponuje właścicielom POSPRZĄTAĆ