Pizzeria Taormina

Pizzerie

Gdańsk, Wolności 21E

Niepoważni... (1) Byłem zadowolonym stałym Klientem i często polecałem ten lokal, chociaż... zawiedziony stały gość odradzam (14) Kilka razy zamówiłam w Taorminie pizzę i kebaba. Zawsze było coś nie tak, ale... .Nola. NIE POLECAM (2) W ostatni poniedziałek dałem ponownie szansę na "rehabilitację" Taorminie... Bart
Same fakty (1) W lokalu strasznie brudno.Pizzy nie polecam - tam nie pracuje kucharz który... Bardzo ludzki człowiek W środku śmierdzi (1) Nie wiem dlaczego po wejściu zostałem w środku, ale to chyba głód sprawił.... roy polecam (1) Pizza bardzo dobra, obiady zamawialam kilka razy. Dwa razy były naprawdę... stały klient polecam (1) super pizza obiadki rowniez pyszne za co po wino sie chwalic takich... anita nowy port PORAŻKA!!! (1) Nie polecam nikomu, pizze zdarzały się niedopieczone a zapiekanki spalone.... SM Polecam! (1) Pizzeria godna polecenia ,pani w recepcji ZAWSZE uprzejma,miła ,pyszne... kejjs polecam tylko na telefon (1) w lokalu jeden stary stolik i pełno dymu mimo wszystko pizza bardzo dobra i... vito Smacznie! (1) Jedzobko smaczne i świeże,ale niestety w lokalu mega brud. Dorota Oszustwo (1) Zamówiłam pizze, na którą długo czekałam i do tego zostałam oszukana!!! nie... Jaga Pizza (1) Pizza z oferty Grupera bardzooo smaczna i wypasiona, wystrój lokalu poniżej... Stefek2 jedzenie dobre, ale w lokalu syf (1) W lokalu ok. 14 wszystkie krzesła położone na stoliki, pan niezdarnie... Milenka Bardzo pyszne jedzenie (1) Jestem od jakiegoś czasu stałą klientką pizzerii Taormina, jedzenie mają tam... Karolina Knur - opinia (1) Fajna Pizzeria osiedlowa, szybko i smacznie :) nic innego niż Pizza nie... Knur porażka (1) Barszcz koło barszczu nie stał frytki to chyba odgrzewane poraz drugi brązowe... Ag Jeśli lubisz brud to Ci się spodoba (1) Siostra zaprosiła mnie na pizzę bo miałam ochotę na coś dobrego, niestety... Marta M. grupon (1) zakupiłam pizze poprzez klub zniżek. Czas oczekiwania bardzo długi 2 h ..ale... ewelina taka sobie pizza (1) zamowiłem pizze 50 nawetdobra.Zastrzezenia mam do czasu dostarczenia,trzeba... bywalec