Pizzeria Taormina

Pizzerie

Gdańsk, Wolności 21E

Rewelacyjna Pizzeria (1) Naprawde bardzo dobre jedzenie, zawsze robione na swiezo, nigdy nie ma... Jan super (1) polecam wszystkim !! z*******e pizze (ostatnio jeszcze lepsze niz... Agnieszka Pizza Mega Smaczna (1) Polecam pizze Mega 50cm, super wynalazek na niespodziewany zlot znajomych,... Patrycja
odradzam (1) Dzisiejsza pizza nie była dobra, zawiodłam się! Jestem stała klietką... Asia Kebab = ścierka (1) Najgorszy kebab jaki w życiu jadłem! "Mięso" (o ile to można nazwać mięsem)... Kebabofan pizza tak kebab nie! (1) Bardzo polecam pizze, naprawdę dobra. Niestety zawiodłam siię na kebabie,... JOanna Kebap (1) Zamówiłem pierwszy i ostatni raz w życiu. Pół słoika majonezu i pół... Alladyn Super MEGA Pizza (1) Polecam pizzę MEGA oraz zestawy obiadowe,które są naprawdę smaczne i przede... Mariusz Serdecznie polecam! (1) Zamawialiśmy pizze do firmy we Wrzeszczu i po dokładnie 40 minutach... Pewna firma Super Pizzeria !!! (1) Bardzo fajna pizzeria i smaczne jedzonko. Polecam pizze 50cm. duże i... Janusz