Jeśli miałabym to robić jeszcze raz, to tylko w OSK AS :)
Od dwóch dni jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy! Egzamin zdałam za pierwszym razem i jest to niewątpliwa zasługa ekipy AS-a, a w szczególności mojego instruktora Michała. Michał! Wielkie dzięki! Cały kurs w AS-ie przebiegł mi szybko i przyjemnie. Wykłady prowadzone ciekawie i rzeczowo w miłej atmosferze. Profesjonalne odpowiedzi na wszelkie pytania. Przez cały kurs miałam odczucie, że trafiłam w "ręce" ludzi, którym zależy na dobrym przygotowaniu każdego kursanta. W AS-ie bez wątpienia wiedzą co robią, po co to robią i jak należy to robić. A sama nauka jazdy? Przyznam, że podeszłam do niej z całą masą obaw i wątpliwości czy jestem w stanie się tego nauczyć... i tu pojawił się Michał, który uczynił to możliwym! Od pierwszej godziny stopniowo, przystępnie i profesjonalnie zarazem, krok po kroku tłumaczył mi wszelkie zawiłości tej nieznanej dla mnie dziedziny i robił to z ogromną cierpliwością, szanując przy tym moje tempo nauki i mój czas. Oprócz tego, że stworzył dobrą atmosferę do nauki, uczynił rzecz jeszcze ważniejszą – pozwolił mi uwierzyć w to, że jestem w stanie się tego nauczyć! Michał - jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :)
Pozdrowienia dla p. Radka :)
Pozdrowienia dla p. Radka :)