Jeśli możecie, omijajcie z daleka!!!
Brak mi słów żeby opisać, co dzieje się w tym Urzędzie Pocztowym. Od jakiegoś czasu jestem zmuszona z niego korzystać, co przychodzi z wielkim trudem. Nie wiem po co na stronie jest podany numer telefonu do powyższego Urzędu, skoro nie da się dodzwonić. Brak awiza (powtórnego też nie było) w skrzynce i informacja, że przesyłka została odesłana, bo jej nie odebrałam- zwaliła mnie z nóg... Obsługo sprawia, że człowiek ma ochotę wyciągnąć ową "Panią" za włosy zza okienka.. Przykład: przy odbieraniu większej przesyłki poleconej, Pani nie chciało się przejechać z krzesełkiem metr dalej, żeby podać mi przesyłkę w oknie do tego przeznaczonym, tylko zajęła się przeciskaniem paczki ze wszystkich sił przez to malutkie okienko przy jej stanowisku... Nie muszę chyba tłumaczyć jak wyglądała jej zawartość.. Po zwróceniu uwagi, Pani blondynka śmieje się w twarz... Z takim brakiem szacunku i kultury nie powinno spotykać się żadne, tym bardziej, że usługi Poczty do najtańszych nie należą.. A Panie, które tam pracują pragnę oświecić, że na Wasze stanowisko czeka pełno kobiet, dużo bardziej kulturalnych..