Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Gronostajowa 4

Łukasz - ocena (1) Żałosne, dzwonię tam już 50x od dwóch dni. Nikt nie odbiera. Oczywiście list... Łukasz Krystyna - ocena (1) Na przesyłkę czekałam ponad tydzień. Wreszcie rano pojawił się komunikat że... Krystyna Grzegorz - ocena (2) Niekompetencja, całkowite zleawniae próśb i wniosków klienta. Listy polecone... Grzegorz
mieszkanka - ocena (2) Od września mieszkamy na kokoszkach i mimo, że pracuję z domu, to listonosza... mieszkanka Jolanta - ocena (1) Moja ocena to raczej na dużym minusie... Siedzę w domu a awizo w... Jolanta jasien - ocena (1) kolejny raz przesyłka kurierska do odbioru w placówce.. w domu cały czas... jasien Judyta - ocena (1) Miła obsługa nigdy nie miałam problemu z nie doręczeniem listu awizo się... Judyta M - ocena (1) Czekam od 30 dni na listy polecone! Jak to jest możliwe? M Jon - ocena (1) Tragedia. Na Karczemki od miesiąca nie dochodzą nawet listy sądowe i z WKU. A... Jon Złota Karczma - opinia (1) Porażka ,nie dochodzą żadne listy Złota Karczma człowiek - opinia (1) przelało się kolejne niedostarczone, awizo i awizo powtórne, co to jest za... człowiek Dino - opinia (1) Listonosz, który obsługuje ulice Goska to wybitnie nieuprzejmy, sfrustrowany... Dino Monika - opinia (1) Okres kwarantanny, poczta czynna do 15. Niestety niektórzy ludzie wciąż... Monika Krzysztof - opinia (1) Jakaś masakra, za każdym razem jakiś problem. Listonosz jeszcze nigdy nie... Krzysztof Małgorzata - opinia (1) Postawa Pana listonosza , który roznosi listy na Matarni jest karygodna!!... Małgorzata Dramat (1) Czekalem na dwie paczki z allegro. W skrzynce zadnego awizo. Zdobyłem nr... Marcin Listonosze (1) Obsługa listonoszy to jakaś paranoja paczka na poczcie lezy od 21.12 a ja... Ewa Awizo zamiast listów (1) Regularnie dostaję awizo, zamiast dostarczenia listu poleconego. Bez... Ramzel Niekompetentna obsługa (1) Przesyłka była na poczcie już 8.12. Tydzień później - brak awizo więc poszłam... klient Porażka sam oddział jak na Jasieniu pododdzial (1) Na Jasieniu są dwa oddziały poczty . Jeden lepszy od drugiego. Raz przesyłkę... Ania