Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Gronostajowa 4

NIE POLECAM! (1) Kilkakrotnie zdarzyło się, że listonosz zostawił w skrzynce awizo, mimo że... mieszkanka Jasienia najgorsza poczta na świecie (1) Co za głupie baby tam pracują!!!!! Zwariować idzie!!!!! Telefonu nie... GDAŃSZCZANKA Nieróbstwo i Niechlujstwo (1) Nigdy nie widziałam czegoś podobnego. Awiza nigdy nie ma, paczek i listów nie... KungFu
Jeśli możecie, omijajcie z daleka!!! (1) Brak mi słów żeby opisać, co dzieje się w tym Urzędzie Pocztowym. Od jakiegoś... Kasia Poczta w Auchanie - Gdańsk (1) Otwarto punkt Pocztowy w Auchanie w Gdanku ale to tylko tyle z tych... Tatiana O listonoszach słów kilka... (1) Miałem powieszoną skrzynkę na bramce posesji . Zawsze gdy przychodziła... W.B. beztroskie odsyłanie klienta od okienka (1) mam awizo na przesyłkę której nie mogę odebrać,bo pani na poczcie nie potrafi... Urszula NIE POLECAM!!!!! (2) Z taki burdelem dawno się nie spotkałam,listonosz chodzi raz na... famatima Zadowolona!! (1) Nie wiem czemu wszyscy tak narzekają,ja jestem bardzo zadowolona. Fakt... Anna R. opinia (1) Tak niekompetentnej obsługi trudno znaleść, jednak na tej poczcie to... obserwator żółwie tempo doręczeń (1) Poczta działa fatalnie a właściwie nie działa. Brak doręczeń. Przeciętnie... Edward Mniej niż zero (1) Moja ocena jest tylko dlatego tak wysoka bo niższej już dać nie można.To nie... junior masakra (1) listy zwykłe gubią, a polecone wracają "nie podjęte w terminie". jak już... pe organizacyjna masakra (1) chcą odebrać awizo, wiem że utknę tam na minimum 20 minut chociaż są 2 osoby... maciek Maciej - opinia (1) Samo umiejscowienie poczty jest dość kłopotliwe, ale cóż - raczej nie da się... Maciej Katarzyna - opinia (1) Osobiście przy listonoszu, który nie zdążył jeszcze powkładać wszystkich... Katarzyna to nie poczta - to worek bez dna (1) czekałem na przesyłkę - książkę, która nigdy nie dotarła. nadawca zaklina... czekający w dalszym ciągu na prz FATALNIE !!!! (1) KORZYSTAM GŁÓWNIE Z TEJ POCZTY, PONIEWAŻ DRUGIEJ NIE MA W POBLIŻU, MASAKRA NA... IWA masakra (1) rzadko się zdarza żeby listonosz doniósł polecony do domu, zazwyczaj w... Agata skandal (1) najgorsza poczta z jaką miałe do czynienia przez całe moje życie. Listonosz... czekający_na_przesyłkę