Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Gronostajowa 4

Tragedia (1) Kolejny raz awiza nie było w skrzynce. Na poczcie czynne tylko jedno okienko... żenada masakra (1) poczta obsłuug i produktów związanych z pocztą , zbyt duży obszar, więcej... emmett Dramat (1) Po pierwsze listonosz który zamiast dać mi polecony gdy na niego czekam na... Jakub
Najgorsza placówka w Polsce (1) Giną listy, nie dochodzą paczki, przesyłki zwracane są do nadawcy po... Paweł za co oni biorą pieniądze (1) Od 1,5 miesiąca nie dostaję żadnej korespondencji. Jak pojechałem do tej... Marek PRL (1) To dramat. Kolejki o każdej porze dnia. Zwykle czynne JEDNO okienko. Gdańszczanin Żenada - ocena 1 i tak na wyrost! (1) Przez cały miesiąc nie dostałam korespondencji. Pomijam brak kartek... Olga Dość! skarga do centrali poczty polskiej (1) Listy polecone nie dochodzą! Dosłownie giną! A jak już coś dojdzie to nigdy... Ewelina 30 min to szczęście (1) Jeśli masz pecha i jesteś trzeci lub piąty...Pół godziny to standard. 3-4... mamy na Was oko dramat... (1) Obsługa powolna, ogonek na 10 osób, czynne jedno okienko, choć za szybą kręcą... abc czy to co po prl..u to ma być najgorsze? (1) polecony po5 dniach dotarłdo up gdansk16 i zaczęło się to samo co najmiej 6... cercher 58 3221322 - TO JEDYNY NUMER NA JAKI MOŻNA SIĘ DODZWONIĆ!!! (1) Ta poczta to jakaś masakra! Moją przesyłkę, za którą specjalnie dopłaciłam by... MASAKRA Zlikwidować ;D (1) i podobnie jak Inpost odbiór przesyłek w.....spożywczym, solarium lub mięsnym... jimmyjoe Dramat (1) Omijam tę Pocztę jeśli tylko mogę. Niestety, czasami trafi się przesyłka z... Wiktor żenujący poziom (1) Niestety ze względu na miejsce zamieszkania jestem na ww. UP skazana. Jest to... poirytowana Fatalnie.. (1) Niestety jest to dotychczas najgorszy Urząd Pocztowy z jakim miałam do... arlene miło i szybko (1) W ostatnich kilku tygodniach korzystałem kilkukrotnie z poczty na... conrad Napewno się poprawiło (1) W ostatnim czasie widzę dużą poprawę działalności tego urzędu. Bardzo rzadko... Klukowo Nie polecam tej poczty :( (1) Obsługa powolna, do tego nie zorientowana co sprzedaje, szczególnie taka pani... mieszkaniec Jasienia Nie polecam (1) Okropna poczta. Obsługa bardzo niesympatyczna i powolna.Nie da się tam... Kasia