Jeśli nie masz pojęcia o makijażu to tak, jeśli chcesz się nauczyć czegoś nowego to raczej nie....
Pani Aleksandra to bardzo miła osoba, ale niestety kurs który kosztował ok 2 tysiące nie usatysfakcjonował mnie. Ukonczyłam kurs 1 stopnia , bo chciałam uporządkować swoją wiedze. Ale Dalej nie wiem jak ładnie wycienować oko, nadac mu fajny kształt( choc teorii było sporo), Odnośnie robienia kreski jedyna rada to "trzeba cwiczyc" , a z różu robimy "pucki" . Konturowanie na mokro jest trudniejsze . I na tym koniec - moja wina ze nie dopytałam jak konturowac na mokro;( Wydaje mi sie ze kiedyś chyba p Aleksandra bardziej się angażowała- kierowałam się opiniami z internetu i przeciez wszystkie wychwalają P. Ole pod niebo. Myśle ze to osoby które uczyły sie od początku. Na pewno mega plus za tak duze zwracanie uwagi na higiene pracy- na pewne rzeczy wczesniej nie zwracałam uwagi. Szkoda tylko ze kurs został tez okrojony , bo pozniej sprawdziłam ze mniej godzin było i kilka rzeczy ominięto. Gdyby ten kurs kosztował 500 zł powiedziałabym TAK ale za 2 tysiaki zdecydowanie NIE.