Jest Pięknie

Restauracje

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Marzena - ocena (1) Super restauracja, jedzenie wyśmienite i bardzo pięknie podane a co... Marzena 9zero - ocena (1) Kameralny klimat, miła obsługa i fach w ręku kucharza. Po prostu Jest... 9zero Rafał Markowski - ocena (1) Restauracja na najwyższym poziomie. Dania bardzo smaczne, aromatyczne i... Rafał Markowski
Arek - ocena (1) Cudowne miejsce, wspaniała obsługa, super ceny Arek Wiktoria - ocena (1) Przemiły, zabawny Pan, klimat i jedzenie cudne. Gorąca polecam z całą rodziną Wiktoria S J - ocena (1) Jest bardzo dobrze, można być zadowolonym z podanych potraw. Do Jest pięknie... S J ZK - ocena (1) Smacznie, ale czegoś tu brakuje... Skusiłem się czytając bardzo dobre opinie.... ZK Adrian - ocena (1) Najlepsza kuchnia polska w Trójmieście, genialna golonka! Adrian barbara - ocena (1) Byliśmy w restauracji 4-osobową rodziną z okacji urodzin męża. Czekał na nas... barbara Michał - ocena (1) Dobre polskie dania. Bardzo dobra zupa grzybowa Michał Stanislaw - ocena (1) Cudo natury i polskiej kuchni. Polecam Stanislaw Alicja Płonka - ocena (1) Bardzo smaczna kuchnia! Bardzo miła obsługa, Szef pasjonat, doradza i... Alicja Płonka Bywalec - ocena (1) Bywam bardzo często i jest tam pięknie i smacznie, obsługa bardzo sympatyczna... Bywalec wiech - ocena (1) Byłem z żoną na obiedzie z okazji rocznicy ślubu. Czekał na nas zamówiony,... wiech MM - ocena (1) Bardzo klimatyczny wystroj, muzyka na żywo. Sympatyczny właściciel. No i... MM Wiola - ocena (1) Pyszne jedzenie, wszystko świeże, przygotowane z ogromną starannością,... Wiola Martin - ocena (1) One of the best restaurants I have ever been to. The personal approach of the... Martin Daniel Rutkowski - ocena (1) Pysznie i pięknie, tak najlepiej można opisać restaurację "Jest pięknie".... Daniel Rutkowski Paweł - ocena (1) W niedzielę, w gronie rodzinnym, spędziłem bardzo miło czas przy sympatycznej... Paweł Marek - ocena (1) W ostatnią niedzielę całą rodziną (4 osoby) zjedliśmy w tej restauracji... Marek