Jest Pięknie

Restauracje

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Paweł - ocena (1) W niedzielę, w gronie rodzinnym, spędziłem bardzo miło czas przy sympatycznej... Paweł Marek - ocena (1) W ostatnią niedzielę całą rodziną (4 osoby) zjedliśmy w tej restauracji... Marek Maria - ocena (1) Pysznie i bardzo przyjemnie Maria
Kaja - ocena (1) Bardzo smacznie, dania i dodatki przemyślane, komponujące się w idealną... Kaja Kinga - ocena (1) Danie obłene, zamówiłam dorsza i w zestawie otrzymałam dptatkowo mule w... Kinga Najedzona i szczęśliwa - ocena (1) Pyszne jedzenie. Przygotowane uczciwie i z dużą dozą serducha co widać na... Najedzona i szczęśliwa Achi - ocena (1) Jedzenie godne polecenia Achi Inga G. - ocena (1) Jadłam boczniaki, które de facto są jedyną wegetariańską propozycją w menu... Inga G. Monika - ocena (1) Polecam ,jedzenie pyszne i świeże Monika Marcin S. - ocena (1) Bardzo fajnie miejsce ze świetnym jedzeniem. Zupa Borowikowa wyborna, schab z... Marcin S. Nancy Stebnicki - ocena (1) I finally made it here. Tried to go here in May but the had a booked event.... Nancy Stebnicki Klaudia - ocena (1) Najlepsza obsługa i jedzenie Klaudia Czytelnik - ocena (1) Jedzenie nawet smaczne. Mimo wczesnej pory, nie było większości dań z karty.... Czytelnik Monika z rodziną - ocena (1) I było pięknie - kulinarnie - dania główne wyśmienite ( pierś z kaczki,... Monika z rodziną Marlena - ocena (1) Jedzonko i klimat prima sort! Wybrałam to miejsce na spędzenie urodzin mamy.... Marlena N - ocena (1) Rewelacyjne jedzenie. Mięso najwyższej jakości co czuć od pierwszego kęsa.... N Aleksandra - ocena (1) Świetne jedzenie warto odwiedzić to miejsce Aleksandra Asia - ocena (1) Bardzo smacznie i klimatycznie.Obsluga przemila. Asia Tomasz - ocena (1) Super gospodarz, zajefajne jedzenie, przystępne ceny no i cudowna atmosfera.... Tomasz Bogusia W. - ocena (1) Zupełnie niespodziewanie odkryłyśmy z siostrą perełkę wśród trójmiejskich... Bogusia W.