Jest Pięknie

Restauracje

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Damian - ocena (1) Świetne miejsce! Jedzenie pyszne, i świetna atmosfera. Damian Jakub - ocena (1) Absolutna fantazja smaków na talerzu! Dziękuję Panie Arturze, za ciepłą... Jakub Aga - ocena (1) Miałam przyjemność odwiedzić to cudowne miejsce. Polecam z całego serca,... Aga
Max - ocena (1) Wspaniała atmosfera, pyszne jedzenie !! Idealne miejsce na imprezy... Max Monika - ocena (1) Cudowne miejsce,pyszne jedzenie pięknie podane i bardzo miła ,domowa... Monika Magda - ocena (1) Perfekcyjne miejsce,klimat idealnie dla dwojga i nie tylko jedzenie pyszne,... Magda Katarzyna - ocena (1) Super profesjonalna obsługa, jedzenie przepyszne, szef pan Artur mega miły,... Katarzyna Kasia i Radek - ocena (1) Super miejscówka, przemili właściciele, a dania chyba jeszcze lepsze.... Kasia i Radek Darek - ocena (1) Bardzo dobra kuchnia. Miła obsługa. Darek Jakub Banaś - ocena (1) Serdecznie polecam! Pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa. W lokalu jest... Jakub Banaś ja - ocena (1) super właściciel ja Jan - ocena (1) Super klimat jeszcze lepsze jedzenie Jan Davide - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce z pysznym jedzeniem i miłą atmosferą. Menu jest... Davide Danuta Świtalska - ocena (1) Dzisiaj rodzinny obiad w klimatycznym miejscu. Sympatyczny... Danuta Świtalska Dušan - ocena (1) Odporúčam všetkými 10 Dušan Arek - ocena (1) Niepozorne wejście, ale się nie zniechęcaj, warto pójść dalej. W środku... Arek Gerard i Danuta - ocena (1) Wspaniała restauracja z bardzo miłymi właścicielami, dania są pyszne i godne... Gerard i Danuta Ada - ocena (1) Piękny wystrój, przepyszne jedzenie w rozsądnej cenie. Ada Marzena - ocena (1) Super restauracja, jedzenie wyśmienite i bardzo pięknie podane a co... Marzena 9zero - ocena (1) Kameralny klimat, miła obsługa i fach w ręku kucharza. Po prostu Jest... 9zero