Strata pieniędzy (1) Treningi w tym roku odbywały się w grupie od 0 do 6 klasy, a sama Pani trener... Aneta instruktorzy spoko ale... (1) któryś już raz jak jestem w spodniach gitu w jakimś miejscu i zaczyna sie... milośnik sportu Git wakacje (1) Moi synowie po raz pierwszy wyjechali na obóz, więc i oni, i ja byliśmy pełni... Asia
Świetna sprawa :) (1) Mój syn uczęszcza na treningi GITa od początku roku szkolnego.Treningi są... Aneta mama Kamila GIT- by każdego dnia być lepszym :-) (1) Tuż po rozpoczęciu roku szkolnego mój podekscytowany syn zaciągnął mnie na... Ania mama Kacpra 6 + (1) moje dziecko (7 lat) uczęszcza na zajęcia od września. UWIELBIA PARKOUR.... mamma JEST GIT (1) Mój syn uczęszcza na zajęcia od września, a jest coraz bardziej zafascynowany... Monika mama Seweryna Jestem GIT (1) Moje dzieci uczęśzczaja na zajęcia z GITa. Ponieważ wracały bardzo zadowolone... mama chłopaków Polecam!! (1) Faktycznie zajęcia prowadzą młodzi ludzie , "którym się chce" pracować z... Mama Weroniki POLECAMY!!! (1) Bardzo fajne, ciekawe zajęcia z zastosowaniem różnorodnych zabaw i ćwiczeń.... Aga mama Marceli GIT jest GIT (1) Mój syn od pół roku uczęszcza na treningi GIT. Jest z nich bardzo zadowolony.... Mama 7 letniego Maksa GIT jest git!!!:) (1) Mój syn od roku uczęszcza na treningi GIT i je baaardzo lubi, a my cieszymy... Małgosia mama Krzysia Zajęcia parkour z GITem (1) Rewelacyjna inicjatywa młodych ludzi którym się chce, dla dzieci którym się... Karina Tubis-Bach GIT - Nasza Nadzieja!! (1) Od czasu gdy Nasz syn zaczął uczęszczać na GIT zajęcia,dużo stało sie... Mama Piotra Treningi GIT (1) Oby więcej takich inicjatyw jak GIT Parkour dla naszych dzieci. Jestem pod... echo